amitis136 مدیر استارتر عضویت: 1396/05/05 تعداد پست: 6121 عنوان کی چت جی پی تی ❔ 659 بازدید | 27 پست توی ایران قابل استفادست ؟یه برنامه دانلود کردم نمیدونم اصلی یا نه صد میلیون دانلود داشته .لی باز نمیشه با فیل تر شکن انتحان نکردم کسی می دونه چجوریه؟ زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 1403/09/13 | 13:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amitis136 مدیر استارتر عضویت: 1396/05/05 تعداد پست: 6121 کی چت جی پی تی داره؟عنوانو ناقص تایپ کردم زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست
amitis136 مدیر استارتر عضویت: 1396/05/05 تعداد پست: 6121 من استفاده کردم چجوری نصب میشه من رفتم یه سری سوال پرسید که به نظر بی ربط میومد بعد سرچ کردم تو گوگل نوشته بود باید با آی پی ایران عضو بشیم منم فیل تر شکنو خاموش کردم دیگه وارد نشد زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست
amitis136 مدیر استارتر عضویت: 1396/05/05 تعداد پست: 6121 من دارم فقط با فی لترشکن کار میکنه نوشته بود باید آی پی همون کشور باشه بعد تو ایران درست کار میکنه زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست
beautyparsis عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 1486 چجوری نصب میشه من رفتم یه سری سوال پرسید که به نظر بی ربط میومد بعد سرچ کردم تو گوگل نوشته بود باید ... از مرورگر edge استفاده کن بعد تو بخش Copilot میتونی از چت جی بی تی استفاده کنی..رایگان خدایا شکرت بابت همه نعمتهای زندگیم🌱
آنه_شرلی_در_گرینگیبل عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 5277 نوشته بود باید آی پی همون کشور باشه بعد تو ایران درست کار میکنه برا من فقط با فیلت ر شکن ostrich کار میکنه با بقیه فیلترشکنا نمیشه
amitis136 مدیر استارتر عضویت: 1396/05/05 تعداد پست: 6121 از مرورگر edge استفاده کن بعد تو بخش Copilot میتونی از چت جی بی تی استفاده کنی..رایگان ممنون یعنی اون اپی که دانلود گردم به درد نمیخوره زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست
beautyparsis عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 1486 ممنون یعنی اون اپی که دانلود گردم به درد نمیخوره نه..هیچکدوم تو ایران جواب نیست ..اینم کاربردش راحته و سریعه تو پاسخگوییمیتونی عکس بدی تحلیل کنه برات..یا در مورد هرچی بپرسی ازش خدایا شکرت بابت همه نعمتهای زندگیم🌱
amitis136 مدیر استارتر عضویت: 1396/05/05 تعداد پست: 6121 برا من فقط با فیلت ر شکن ostrich کار میکنه با بقیه فیلترشکنا نمیشه ممنون زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست
amitis136 مدیر استارتر عضویت: 1396/05/05 تعداد پست: 6121 نه..هیچکدوم تو ایران جواب نیست ..اینم کاربردش راحته و سریعه تو پاسخگوییمیتونی عکس بدی تحلیل کنه برات ... ممنون زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست
amitis136 مدیر استارتر عضویت: 1396/05/05 تعداد پست: 6121 نه..هیچکدوم تو ایران جواب نیست ..اینم کاربردش راحته و سریعه تو پاسخگوییمیتونی عکس بدی تحلیل کنه برات ... اون مرورگرو نصبش کردم تایپ میکنم جواب میده ولی با صدا نمیشه صحبت کرد مینویسه مشکلی پیش آمد مشکلش چیه؟ زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست
beautyparsis عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 1486 اون مرورگرو نصبش کردم تایپ میکنم جواب میده ولی با صدا نمیشه صحبت کرد مینویسه مشکلی پیش آمد مشکلش چیه ... من فقط متن و تصویر استفاده میکنم..صدا نیازی نیست فقط آسون تره خدایا شکرت بابت همه نعمتهای زندگیم🌱
amitis136 مدیر استارتر عضویت: 1396/05/05 تعداد پست: 6121 من فقط متن و تصویر استفاده میکنم..صدا نیازی نیست فقط آسون تره ممنون درست شد زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست