2777
2789
عنوان

درد دندون

86 بازدید | 21 پست

سلام من هم عصب کشی کردم هم کشیدم بعد دوروز هنوز درد زیاد دارم 😩چ‌کنم مسکن و اموکسی کلاو میخورم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

اگه کشیدی بافتا آسیب دیده تا یک هفته ده روزم طبیعیه

حتی ممکنه دندانهای کناری هم درد بگیره 

مسکن رو سرساعت بخور آروم شه

اگه عصب کشی کردی چرا کشیدیش؟

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ی سوال لطفا جواب بدین 

شما که دکتر دندونتونو عصب کشی میکرد خب و اولشم امپول بی حسی زده بود و دندونتون بی حس شده بود دردشو حس میکردین حین عصب کشی با وجود بی حسی ؟

کلا عصب کشی درد داره ؟منظورم اون وقتیه که با اون دستگاهه دندونو تراش میده با برسه به عصب یعنی قبل اینکه سوزنارو بچرخونه که عصبو دربیاره؟؟

اگه کشیدی بافتا آسیب دیده تا یک هفته ده روزم طبیعیهحتی ممکنه دندانهای کناری هم درد بگیره مسکن رو سرس ...

دندون پنج و عصب کشی کزدم همون سمت دندون عقلمو کشیدم نوهمون ردیف

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
دندون پنج و عصب کشی کزدم همون سمت دندون عقلمو کشیدم نوهمون ردیف

آها

اونی که عصب کشی شده لابد عفونت داشته که هنوز درد داره

دندون عقل هم که خودش یه دنیای دیگه‌است و کاملا متفاوته و درد شدیدی داره بعد کشیدن گلم

ی سوال لطفا جواب بدین شما که دکتر دندونتونو عصب کشی میکرد خب و اولشم امپول بی حسی زده بود و دندونتون ...

دردنداره عزیزم من بیحس نشدم باهشتا امپول اخربزور بیحس شد دندون عصب کشیم ولی عقلم بیحس نشد میله ک‌فروکرد تو لثم جونم در رفت

ی سوال لطفا جواب بدین شما که دکتر دندونتونو عصب کشی میکرد خب و اولشم امپول بی حسی زده بود و دندونتون ...

نه عزیزم درد نداره

آهااونی که عصب کشی شده لابد عفونت داشته که هنوز درد دارهدندون عقل هم که خودش یه دنیای دیگه‌است و کام ...

دکترگفت عفونت نداری😭ولی دارم میمیرم از دردش

بخرمنم ۵ روزه دندون جراحی کردم این شیاف عالیه

فعلا کسی نیست بره بخره😩😩باید بگم بخرن

دکترگفت عفونت نداری😭ولی دارم میمیرم از دردش

مسکنم جواب نمیده؟

مسکنتو عوض کن

شاید زیاد خوردی ازش قبلا بدنت دیگه واکنش نمیده