2777
2789
عنوان

از چی لذت میبری و حالتو خوب میکنه🌝

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 41 پست

وقتی فیلم میبینم و تنقلات میخورم به خصوص وقتی ظهر باشه حدود ساعت های دو و خورده ای 

خیلی بهم لذت میده 

و وقتی با مامانم دو نفره هستیم و مامانم غذای خوشمزه میزاره و کنار هم میخوریم وای وای خدا این خوشی ها رو از ما نگیره 

قدم زدن زیر بارون هم خیلی لذت بخشه براش 

دو چرخه سواری تو جاده ای که هر دو طرفش طبیعت هست و پاییز شده و برگای درخت زرد و نارنجی شده و صدای خش میده 

و بستنی خوردن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاااا شخصیتم یه جوریه که سعی میکنم از هر کاری که انجام میدم لذت ببرم و همه چیز برام لذت بخشه😂

اما اهنگ گوش کردن و کیک درست کردن و اشپزی هم که شما گفتید خیلی دوست دارم

از همههه بیشتر وقت گذروندن با اونی که دوستش دارم حالمو خوب میکنه اما قسمت دارک ماجرا اینه که اون منو دوست نداره یه عشق یکطرفه است🥲😂

عزیزم😍😘😘 اکسپلورم پر جهاز و روزمرگی و تمیز کاری هست 😂خودمم خیلی تمیزم مدام خونه تمیز می‌کنم

منم همینجوریم توروبیکافقط پست های تمیزکاری و روزمرگی میبینم،یادیزاین خونه،ینی یه روحیه ی عجیبی بهم میدن،خونه روهم که شنبه ها میریزم از ته میسابم بعدش میرم حموم ینی جون میگیرم

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
یعنی عشق یکطرفه رو برای دشمن هم نمیخام🤌🏻

من تقریبا سه ساله درگیرشم

خیلی بده...

کلی خاطره دارم باهاش،خاطراتی که برای من شیرینن اما برای اون هیچ ارزشی ندارن و حتی یادشم نیست...

پس همزاد منی ❤️

عزیزم ❤️

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..