2777
2789
عنوان

بارداری

64 بازدید | 11 پست

سلام دوستان  تو اقدامم برا بارداری الان دوماهه پریود نشدم البته چندتا بی بی چک گذاشتم منفی بوده الان یه هفته از موعدم میگذره دارو گیاهیم میخورم هنوز پریود نشدم ولی گاهی کمر دردو دل درد میشم و دو سه روزه نوک سینه سمت چپم خیلی درد میکنه کسی این مشکل و داشته؟ 

اره منم این ماه ۱۰روز عقب انداختم رفتم آزمایش منفی بود برو آمپول بزن پریود شی

چند بار هی دکتر رفتم و دارو خوردم بخاطر بارداری دیگه هفت هشت ماهه نمیرم دکتر اصن حوصله داروهاشون و ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند بار هی دکتر رفتم و دارو خوردم بخاطر بارداری دیگه هفت هشت ماهه نمیرم دکتر اصن حوصله داروهاشون و ن ...

دقیقا منم دیگه حوصله دکتر رفتن رو ندارم انشالله جفتمون این ماه مامان میشیم

کاربر آقا هستم درباره اسمم سوال نکنید اسم سریال ملک شب بود منم از سریالش خوشم اومد گذاشتم ملک شب😎

اره منم این ماه ۱۰روز عقب انداختم رفتم آزمایش منفی بود برو آمپول بزن پریود شی

من این داروگیاهی رو قبلا خوردم جواب گرفتم پریود شدم الان هیچ خبری نیس 

اها خودت و شوهرت رفتین دکتر

پارسال برج 12 رفتیم ک گفتن من تنبلی تخمدان دارم شوهرم سالم بود چهار ماه دارو خوردم کلی واسم عوارض داش بازم باردار نشدم باز رفتم دارو گیاهی داد بهم طب سنتی چند ماه پریودم مرتب شد ولی باردار نشدم بازم سه چهار ماهم هست یه مشکل پیش اومد واسم دارم دارو اعصاب میخورم

پارسال برج 12 رفتیم ک گفتن من تنبلی تخمدان دارم شوهرم سالم بود چهار ماه دارو خوردم کلی واسم عوارض دا ...

انشالله باردار میشی استرس نداشته باش خدا خودش به موقعش یه نی نی خوشگل انشالله بهت بده

کاربر آقا هستم درباره اسمم سوال نکنید اسم سریال ملک شب بود منم از سریالش خوشم اومد گذاشتم ملک شب😎