2777
2789

رازیانه معجزه میکنه، هر روز یه استکان. من رازیانه استفاده میکردم، همون اقدام اول باردار شدم، اما خب ب دلایل دیگه ای سقط شد بچم. الانم باز دارم استفاده میکنم تا چند ماه دیگه که برم اقدام.

پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟
سلامبله من تنبلی داشتم وکیست، صبح ناشتا رازیانه دم میکردم باخرما میخوردم، عصرها هم عرق بومادران یه ف ...

ببخشیداز روز چندپری میخوردی؟

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشیداز روز چندپری میخوردی؟

بعد‌ازپریودی شروع میکردم تا‌۱۵روز میخوردم 

نه ماه انتظار ویک عمر نگرانی، حس آزاد دخترانه رابه مهرمادری دادن، بزرگترین ایثار یک زن است 
بعد‌ازپریودی شروع میکردم تا‌۱۵روز میخوردم 

سلام دوس عزیز من از روز4پریود تا14پریود رازیانه خوردم الان3روزه قطع کردم سینه هام دردناکه بخاطر رازیانه ست؟براشما اینجوری بوذ؟

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
رازیانه معجزه میکنه، هر روز یه استکان. من رازیانه استفاده میکردم، همون اقدام اول باردار شدم، اما خب ...

سلام منم میخوام رازیانه بخورم تنبلی ندارم. .اما برای سردی رحمم میخوام بخورم چون باردار نمیشم .هم خودم هم همسرم سالمیم فقط مشکل سردیه.عطاری گفت ظهر و شب قبل غدا نصف استکان .شما از چه روزی خوردین؟منظورم تاریخ سیکلتون هستش ممنون میشم پاسخ بدین

خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت❤
سلام منم میخوام رازیانه بخورم تنبلی ندارم. .اما برای سردی رحمم میخوام بخورم چون باردار نمیشم .هم خود ...

من بعد از تموم شدن پریودی  خوردم عزیزم. توو پریودی نباید خورد.

چند روز خوردین؟

من تا آخر دوره م میخوردم، چون توو اقدام نبودم. تووی اقدام میگن باید تا قبل اقدام بخوری و بعد اقدام نباید خورد

من تا آخر دوره م میخوردم، چون توو اقدام نبودم. تووی اقدام میگن باید تا قبل اقدام بخوری و بعد اقدام ن ...

پس چطور میگن بخاطر هورمون زنانه بچه دختر میشه

♥️💞زندگی مثل آب توی لیوانه ترک خورده  میمونه...بخوری تموم میشه نخوری حروم میشه....از زندگیت لذت ببر چون در هر صورت تموم میشه....
پس چطور میگن بخاطر هورمون زنانه بچه دختر میشه

ربطی نداره اصلا عزیزم. تعیین جنسیت با آقا هستش. من رازیانه خوردم و بچم پسر شد. بارداری دومم هم الان پسر دارم