2777
2789
عنوان

آمپول اچ سی جی و بیبی چک مثبت

5779 بازدید | 34 پست

سلام.من ٢٣ آبان به تجویز دکتر آمپول hcgزدم والان که 15روز از آمپول میگذره و من هنوز پریود نشدم بی بی چک من خیلی پررنگ مثبت میشه میخواستم بدونم ایا هنوز کاذب هست یا من باردارم؟حتی شب هم بی بی چک گذاشتم سریع پررنگ شد.ممنون میشم اگه کمکم کنید.

بارداری. مبارکه بعد دو هفته اثری نمیمونه دیگه

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شنیدم تا ۱۴ روز + کاذبه.. اگه کاذب باشه هر روز کم رنگ تر میشه.. یعنی فردا و پس فردا کمرنگ تره.. ان  شا الله که +

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
بارداری گلم😍😍😍چند وقته اقدام بودی و اولین باره ک امپول زدی؟

مرسی عزیزم،7ماه اقدام کردیم و همه ازمایشامون نرمال بود و این ماه برای اولین بار آمپول زدم و قرص متفورمین و لتروزول خوردم عزیزم