2777
2789

سلام عزیزان من پسرم ی چشمش فقط مشکل دارم بعد دکتر سه چهار ماه یبار عینک هاش عوض میکنه منم بهترین جنس و فشرده میگرفتم دیروز رفتم عوض کنم فروشنده منصرفم کرد گفت فشرده نگیر شماره چشمش بالا نیست منم معمولی سفارش دادم شماره چشمش مثبت ۱ ضعیفی و منفی ۲ آستیگمات حالا نکنه شیشه اش کلفت باشه یا اندازه چشماش یکی نشون ندن نکنه اون چشم ضعیفه تو عینک بزرگتر نشون داده بشه لطفا بگین چکار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه شماره ۱ رو شیشه تاثیر نشون نمی ده

کلا شیشه ها قبلش که نمره اش بالاتر بودن فشرده گرفتم انقدر سبک بودن انگار مال زیبایی بودن نمیدونم برم سفارش لغو کنم فشرده بزنم یا نه 

کلا شیشه ها قبلش که نمره اش بالاتر بودن فشرده گرفتم انقدر سبک بودن انگار مال زیبایی بودن نمیدونم برم ...

اره فشرده کلا سبکتره و بچه و بزرگترها هم راحتترن احتمالا بیفته نمی شکنه برای بچه هم فشرده خوبتره چون تو جنب و جوشن ولی بازم تو ضخامت  و ظاهر عینک چون شماره پایینه زیاد تاثیر نداره

ممنون عزیزم پس میرم همون فشرده سفارش میدم.

اره عزیزم اینجوری بهتره احتمالا این عینک زمان طولانی تری استفاده کنه با توجه به این نمره چشم به سمت پایین اومده انشاله که سلامت باشه عزیزت