2777
2789

منم هی میگم جمع کنم یادم میره بعضی وقتا که خرجم زیاد میشه خجالت میکشم زرت زرت پول بگیرم اگه اینور اونور پول بذارمم یادم میره یهو میبینم یه جا پنجاه قایم کردم🤣🤣🤣ولی خوبه برا خودمون داشته باشیم

اصلا چیزی ازش مخفی ندارم پس انداز هر دوتامونه

منم همینطورم .بنظرم اگه پول زن و شوهر یکی باشه به شرط اینکه واقعا همدل باشن توزندگیشون پیشرفت میکنن تا اینکه هرکدوم واسه خودش .این نظر شخصی منه هرکس یکجوری دوستداره .وقتی یک زن مخفیانه واسه خودش یک کوچولو پول داشته باشه فکرکنید مردهم واسه خودش یواشکی دورازچشم زنش یک پولی داشته باشه البته حرف اخرم جنبه شوخی دارد.....

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من دوستدارم تنها پولی اگه یواشکی واسه خودم داشته باشم اونم فقط به اندازه یک کادوتولد شوهرم یا مناسبتی باشه که غافلگیرش کنم اینجوری

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
همش به عنوان كادو ازش طلا خواستم يعني به زورا     بعد ماهانه اندازه ربع سكه ميگيرم و مير ...

اونوقت همسرت نمیگه پس طلاهات کو؟!!

خداجونم همه رو مثل من به خواسته هاشون برسون 💘💗💋 ممنون که در مرداد 99 مجوز و مدرک مهمی که دنبالشیم رو بهمون دادی🤩💎🙏 بهترین روز زندگیم بود و همه خستگی هامون در رفت😇 خییییلی خوشحالممممم خدایا شکرت💕😍 
مردادستشون را رونمیکنن .برای یه زنی که شاغل نیست باید یه پس اندازی داشته باشه واسه زوزمبادا .مردای ا ...

من به شدت توصیه میکنم در حد توان همه تون پس انداز مخفی داشته باشین

با چشمای خودم دیدم زنی رو که تمام عمرش با سختی کار کرد و پول خیییلی خوبی در می اورد اما .... تمامش رو میداد به بچه ها و همسرش و یک ریال پس انداز نداشت 

بعد از ۳۰ سال که زندگیش از هم پاشید ( شاید هیچ وقت فکرشو نمیکرد) به آوارگی افتاد در حد ووووحشتناککککک

خداجونم همه رو مثل من به خواسته هاشون برسون 💘💗💋 ممنون که در مرداد 99 مجوز و مدرک مهمی که دنبالشیم رو بهمون دادی🤩💎🙏 بهترین روز زندگیم بود و همه خستگی هامون در رفت😇 خییییلی خوشحالممممم خدایا شکرت💕😍 
ولی من دوستدارم تنها پولی اگه یواشکی واسه خودم داشته باشم اونم فقط به اندازه یک کادوتولد شوهرم یا من ...

منم دقیقا همینطورم 

از همه چیز هم خبر داریم به غیر از موارد سوپرایز 😄

منم دقیقا همینطورم  از همه چیز هم خبر داریم به غیر از موارد سوپرایز 😄

لایک .انشالله تو زندگیتون موفق بشید به هرهدفی دارین با کمک هم برسین .انشالله خدا بخواد یکم دیگه با همسرم همت به خرج بدیم و صرفه جویی کنیم خونه بخریم

من شاغل نیستم 

و هرچی پول دستم بود خرج میکردم یعنی انگار وظیفه داشتم میرم بیرون هرچی پول دارم تموم کنم وبرگردم 

شوهرمم همش میگفت خب من این همه بهت پول میدم جمع کن واسه خودت 

در حدی که اخریا میگفت میرم ی حساب باز میکنم و پولایی که مخوام بهت بدم اونجا میریزم رمز کارتم بهت نمیدم 😄

خلاصه تا اینکه خودم دست به کار شدم و الان حدود ۲ ماه هست که ی قلک بزرگ واسه خودم خردیم و هرچی احتیاج دارم میخرم، بقیشو میندازم تو قلکم 

شوهرمم گاهی همینجوری پول میریزه توش 

با پول هدیه تولدم فک کنم تو این دو ماه ۵۰۰_۶۰۰ توش داشته باشم 

به نظرم راه خوبیه 

دیگه حتی دو تومن هم دارم میندازم تو قلکم 😄😅

لایک .انشالله تو زندگیتون موفق بشید به هرهدفی دارین با کمک هم برسین .انشالله خدا بخواد یکم دیگه با ه ...

ممنون شما هم همینطور 😍 

اا ما چقدر شبیه به همیم 

ما هم تو مرحله ی صرفه جویی و مس انداز هستیم واسه خرید خونه 😄

ممنون شما هم همینطور 😍  اا ما چقدر شبیه به همیم  ما هم تو مرحله ی صرفه جویی و مس انداز ...

من شوهرم میدونه چقدر دارم گاهی که کم میاریم از اون خرج میکنیم بعد وقتی داره بهم پس میده من 3   4 تومن دارم

نبی عبادی انی انا الغفور الرحیم. بندگانم را آگاه کن که من بخشنده ی مهربانم.