2777
2789
عنوان

بچه بنظرتون برم عروسی جاری که

675 بازدید | 53 پست

تو عروسیم با شاب و مانتو رقصید چون تو جششن نامزدی خودش قایمکی ازمون فیلم گرفتن با موولباس باز ما بعد دومترم زبون داشت

ازاونموقع قهربودیم الان تازه اشتی کردیم اون پیشقدم شد دوماه پیش واسه اشتی!دوسال پیشم عروسی من بالباس وشال یباررقصیده نمیخوام برم عروسیش

از طرفی مادرشوهرمذبرخلاف میلم توعروسیم این وننه باباشو دعوت کرده بود عروسی خواهرشوهرمم همه با مادرا وخواهراشون دعوت بودن جاری وسطیم عین خرم سلطان لم داده بود مادرش به من پزمیداد کلا درهیچ شرایطی مادرپدرمنو دعوت نکردن ازاول نامزدی منو تنها دعوت کردن چیکارکنم الان

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

نرو

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا بقول شوهرم تپه ای نمونده روش نری د.... باشن پس ولشون کن سم خالصن نرو

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
نرو

ایندفعه به شوهرم گفتم مادرپدرمو دعوت نکنن نه من نه تو حق نداری بری عروسیشون بعد گفت باشه ولی میدونم میره به مادرش میگه دعوتشون کن وگرنه نمیذاره بیام

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

ایندفعه به شوهرم گفتم مادرپدرمو دعوت نکنن نه من نه تو حق نداری بری عروسیشون بعد گفت باشه ولی میدونم ...

اون بره ولش کنو

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

با مانتو و شال برو مثه غریبه وقتی خودش اینطوری اومده

نمیخوام برم فقط مادرش300تومن تو عروسی گذاشت تو پاکت که خب عوض منم مادرشوهر پول میده خودش که یه قرون نداد

2790
2778
2791
2779
2792