2777
2789
عنوان

برا زندگیم چه تصمیمی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 23 پست
فقط خدا میدونه ی زن خسته چی میکشه وقتی هم هیچ پشت وپناهی هم نداریی کسی را نداری باهاش دردودل کنی

دقیقا،تا حالا با کسی درددل نکردم پریروز داشتم تو تب می‌سوختم ولی ولم کرد رفت انقدر گریه کردم مغزم کار نمیکرد،فقط میخواستم یه تیغ دستم بود و خودمو راحت میکردم،ولی به خاطر بچه هام شب رو صبح کردم و به مادرم زنگ زدم،من دیگه نمیکشم

تیکر به وقت سزارین
میخوام دوستانه تمومش کنم هفته ای دو روز برن پیش پدرشون،بقیه رو با من باشن،شوهر من اوایل اصلا این مدل ...

منم نگفتم زندگیتوول کن گفتم بروقهربه خودت یه مدت استراحت بده باقدرت برگردسرزندگیت منم هشت سال بخاطرشوهرم اومدم توشهرشون غریبم بچه ای ندارم میدونم خیلی سخته الان الویتت خودتی ازلحاظ روحی بایدتقویت بشی

گاهی انسانم آرزوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۱۳ ساله ازدواج کردم توی غربت زندگی میکنمانصافا اگر جای شما بودم ناراحت میشدم بشدتهمسر من غیر از ...

شوهر من باشگاه میره هفته ای ۳،۴ روز،با دوستاش حدااقل دو روز باغ میره،هفته ای حدااقل ۳ شب میره کافه تا ۱۲ شب

دست به سیاه و سفید هم نمیزنه هیچوقت

تیکر به وقت سزارین

انشاالله  خدا براتوبهترین هاش را رقم بزنه

خوبیش این هست شما با مادرت میتونی حرف بزنی

من مادرم مریض خودم تو سن ۳۵ سالگی مثل ی زن ۶۰ ساله شدم از همه سیر شدم ودلم ی مرگ میخواد

منم نگفتم زندگیتوول کن گفتم بروقهربه خودت یه مدت استراحت بده باقدرت برگردسرزندگیت منم هشت سال بخاطرش ...

وقتی بچه میاد انقدر از لحاظ روحی آدم کم میاره،وقتی شوهر آدمم میشه سوهان روح دیگه زندگی میشه عین جهنم

تیکر به وقت سزارین
انشاالله خدا براتوبهترین هاش را رقم بزنهخوبیش این هست شما با مادرت میتونی حرف بزنیمن مادرم مریض خود ...

انشالله خدا مادرتون رو شفا بده،هیچوقت دلم نیومده مادرمو ناراحت کنم وگرنه هر روزم همینه،اینسری زدم به سیم آخر

تیکر به وقت سزارین
شوهر من باشگاه میره هفته ای ۳،۴ روز،با دوستاش حدااقل دو روز باغ میره،هفته ای حدااقل ۳ شب میره کافه ت ...

این دیگه دور از انصافه

باهاشون صحبت کنید بگید من اینجا تنهام جز تو کسی رو ندارم

اگر میخای همش بیرون باشی جمع کنم برم

وقتی بچه میاد انقدر از لحاظ روحی آدم کم میاره،وقتی شوهر آدمم میشه سوهان روح دیگه زندگی میشه عین جهنم

درسته عزیزم پاشوسرزندگیت شوهرتوهم کمی ادم کن که بهت اهمیت بده مافیاواینچیزا واسه ادمی که سیزده سال زندگی مشترک داره کشک بگوالویتت باید منوبچه هامون باشه

گاهی انسانم آرزوست