2777
2789
عنوان

برا زندگیم چه تصمیمی بگیرم

314 بازدید | 23 پست

۱۳ ساله که ازدواج کردم و دو تا دختر ۱۰ و ۶ ساله دارم،اوایل ازدواج خیلی با همسرم خوب بودیم خیلی هوامو داشت ولی با گذشت زمان انگار فهمید که دیگه من موندنیم و هر کاری دلش خواست کرد،از لحاظ رابطه زناشویی اگه اوکی بدم کلا همه چی وفق مرادمه ولی اگه نه بگم کلا یه آدم دیگه میشه(من خیلی سردترم)
اکثر شبا تا ۱۱،۱۲ خونه نیست و با دوستاشه،من تو شهر غریب بدون هیچ آشنایی به خاطر کار شوهرم زندگی میکنم،اوایل ازدواج قهر و آشتیامون حتی به یک روز هم نمیکشید،الان حدااقلش یک هفتس،شده که یک ماه هم تو یه خونه با هم حرف نزدیم،اونم سر هیچ و پوچ
دیشب انقد حالم خراب بود به مادرم گفتم که چقدر خستم،میگه جمع کن بیا طلاقتو میگیریم نمیذاریم دیگه سختی بکشی،موندم تو برزخ یعنی این ۱۳ سال همش هیچ بود؟!!

تیکر به وقت سزارین

نه . فکر بچه هات باش . طلاق چیه ؟

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور  آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راه های دیگه رو امتحان کن،با یه مشاور صحبت کن و سعی کن مشکلات رو جور دیگه ای حل کنی،طلاق آخرین راه هست

شما دو تا دختر دارین همینجوری نیست که طلاق بگیری

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌

نه . فکر بچه هات باش . طلاق چیه ؟

شده همسرتون سر اینکه بگین چرا میری کافه برا مافیا،یک ماه باهاتون حدف نزنه؟یا مریض شین تو تب و لرز بسوزین پاشه بره بیرون تا نصفه شب؟

تیکر به وقت سزارین

عزیزم محبت زبونی که بلدی،شبا به بچه ها بگو زنگش بزنن بگو بابا زود بیا. خودتم حرفای خوب بزن. منم شاید ماهی ۱ بار کاری کنیم ولی با زبون و بچه گونه حرف زدن شوهرم دلتنگم میشه. زبون بریز و تو خونه بهش برس. ن دا دی هم ن دا دی 😂

نمیدونم،شاید،ولی دیگه خیلی خستم،انگار وسط میدون جنگ تنها موندم،این دو تا بچه رو هم بدون یک ذره حمایت شوهرم بزرگ کردم،چون خودش تو عالم مجردیش مونده همش پی خوشگذرونیاش بوده

تیکر به وقت سزارین

منم ۱۳ ساله ازدواج کردم توی غربت زندگی میکنم

انصافا اگر جای شما بودم ناراحت میشدم بشدت

همسر من غیر از سرکار رفتن

فقط سه روز در هفته میره باشگاه

که اونم بجاش میاد کارهای خونه رو‌میکنه که غر نزنم

ما توی غربت بخاطر همدیگه هستیم

اگر بخاییم همو‌اذیت کنیم سردی کنیم خیلی زندگی سخت میشه

مقصرخودتم بودی سیزده سال کم نیست اون دوتاطفل معصوم چه گناهی کردن این وسط بروقهریه مدت به خودت استراح ...

میخوام دوستانه تمومش کنم هفته ای دو روز برن پیش پدرشون،بقیه رو با من باشن،شوهر من اوایل اصلا این مدلی نبود اولویت اول و آخرش من بودم،من خیلی زن احساسیم،از خونواده ای اومدم که همیشه پشتم بودن اونارو ول کردم اومدم شهر غریب به خاطر عشقم به زندگی و شوهرم،ولی همش تنها بودم.....

تیکر به وقت سزارین