2777
2789
عنوان

شوهرم لج کرده

173 بازدید | 8 پست

پدر شوهرم بعد به عمل سخت خداروشکر اومده بیرون از اتاق عمل...دوتا خواهر شوهرم رفتن اونجا یه شهر دیگس نزدیک ۱۶ ساعتم با ما فاصله داره اونا رفتن ولی همسرم با اینکه مرخصی دادن بهش نمیاد بریم سر بزنیم ....میگه پدری نکرده برام من ارزوم اینه بمیره...گناه داره مرد طفلی ...دخترمم همش بهونه میگیره میگه بابا بزرگ و میخوام

شما زنگ بزن احوال پرسی تو بکن علت نرفتن هم توضیح بده فردا روزی که خوب شدن  اون موقع نمیگن پسرمون نیومده میگن تو نیومدی سر بزنی مقصر تو میشی سرم اومده که میگم .من شوهرم نرفت همه زنگ زدن تقصیر توهه تو چرا نیومدی از این حرفا.بعدش که گفتم پسرتون دلش نخواست گفتن  اطلاع میدادی ب این خاطر نمی‌آید الان باهم آشتی کردن خوبن من فاصله گرفتم ازشون ماهی بیارم زنگ نمیزنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبه خودش پدره و انقدر از اخر و عاقبت دنیا نمیترسه . 

کاری نمیتونی بکنی با این اوصاف . دائم زنگ بزن احوال بپرس . خودت بسنج اگر شرایطت جوره با اتوبوس و هواپیما بری دو سه روز برو بیا . هر چند پدره دیگه دلش میشکنه . چون شما بری میفهمه یه چی بوده که پسرش نیومده 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خوبه خودش پدره و انقدر از اخر و عاقبت دنیا نمیترسه . کاری نمیتونی بکنی با این اوصاف . دائم زنگ بزن ا ...

اخه بچم کوچیکه...میگم بیا میکه بچه بودم ۱۵ سالم بود تو سرما از خونه کردم بیرون بزار تو شهر غریب آواره باشه

اخه بچم کوچیکه...میگم بیا میکه بچه بودم ۱۵ سالم بود تو سرما از خونه کردم بیرون بزار تو شهر غریب آوار ...

پس نرو سرده هوا . تو که  نمیتونی کاری کنی. بابای اونه . زنگ بزن مرتب تا از چشم تو نببینن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚