2777
2789
عنوان

درد دارم

221 بازدید | 26 پست

ديروز كه ميشده ٢٥سيكلم آزمايش بتا انجام دادم ٢٢/٥بود.گفتن مشكوكه.حالا امشب خيلي درد دارم.سبيه درد پريود.سيكلم هم ٣٠تا ٣٢ روزه س.توروخدا بيايد بگيد اين درد بخاطر بارداريه يا ميخوام پريود شم.من آدم صبوري نيستم.دق ميكنم تا روز پريودم ...كمكم كنيد لطفا.اونايي كه اطلاعات دارن .

تعداد رای : 7
نظرسنجی
بخاطر بارداريه
6
85%
بخاطر پريود
1
14%
خدايا دوستت دارم...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بتا خیلی پایینه .آخه معلوم نیست

بايد چند باشه؟مگه نبايد بالاي ٢٥ باشه واسه مثبت شدنش؟تا ٢٥كه اختلاف نداره.اونم روز ٢٥سيكل..يا من اطلاعاتم اشتباهه...هععععي خدا...

خدايا دوستت دارم...

آهان ۲۵ آز بتا دادی!من فک کردم روز موعد آز دادی

پس گلم روز موعد باز برو آز بده اونموقع میفهمی😍😍😍😍انشالله نی نی چسبیده😍😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
آره لتروزول خورده بودم.با امپول زدم.بيبي چكمم هاله انداخته بود كه رفتم آز دادم

وایییی منم دلم می خواد زودتر برم بتا بدم‌ منتها انقدر منفی شده حوصله ندارم. کل آزمایشگاه منو میشناسن. حوصله جواب دادن ندارم

پسرم همه زندگیم
انشاالله هرچه زودترمیای خبرشومیدی😘

اگه با منی مرسی😍😍😍اگرم با استارتری ایشالله😍😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
وایییی منم دلم می خواد زودتر برم بتا بدم‌ منتها انقدر منفی شده حوصله ندارم. کل آزمایشگاه منو میشناسن ...

بی بی بذار خب