2777
2789
عنوان

گرفتگی عضلانی

136 بازدید | 8 پست

وقتی میشینم نمی تونم بلند شم عضلات پاهام درد میگیره و ضعیفه از توالت ایرانی هم نمی تونم استفاده کنم خب همه جا که توالت فرنگی ندارن این مشکل من از سه سال پیش شروع و پیشروندس اوایل جدیش نمیگرفتم ولی فقط مربوط به پاهامه اونم بیشتر ماهیچه ساق پا

همه بیماری های ترسناکی مثل ms . als میاد توی ذهنم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بر اثر کار و فعالیت رگ سیاتیک به مرور زمان گرفتگی های کوچیک یا گاها عمیق  ایجاد میشه که با ورزش یا حرکت های خاص یا استخر یا خصوصا ماساژ این مشکل بر طرف میشه 

ولی وقتی نا دیده گرفته بشه 

بدن خودش میاد بخاطر این که به رگ فشار نیاره اطراف این گرفتگی رو ( عضلات و ماهیچه) رو سفت می‌کنه که به رگ فشار نیاد 

و همین اگر ادامه دار بشه تو قسمت بین دو کتف یا کمر اگر درگیری گرفتگی رگ سیاتیک باشه 

مستقیم میزنه به پا 

و خون رسانی میاد پایین ! 

و عضلات هم انقد سفت میشه که یه حالتی جمع میشه و نمی‌تونید از یه جا به بعد روی پنجه پا بشینید 

چون نه رگ سیاتیک ، نه عضلات یاری می‌کنه 

حالا راه درمان چیه !

اصلی ترین راه درمان این مشکل ماساژ گرفتن هستش ، و در کنار ماساژ گرفتن استخر آب گرم و نرمش ها و ورزش هاش ملایم هست که جریان خون رو افزایش بده 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman