2789
عنوان

کیا از کمر درد

71 بازدید | 11 پست

من سه روزه فک کنم سرما هم خوردم یه دردی یهو میاد سمتم ستون فقرا تم درست وسطش خیلی درد می‌کنه یهو می‌ره بالا کتفم وسطش خیلی درد می‌کنه میتونم هر کاری کنم ها ولی دردش اذیت می‌کنه نمی‌دونم سرما زده کمرم خیلی اذیتم. معدن هم یکم اذیت می‌کنه ولی معده درد که این جوری نمیره که کمرم. به خدا ورزش ه میکنم ۲۰ سالمه سزارین هم کردم 

بادکش بزار خوب میشه برام دعا میکنی

آره عزیزم حتما دهات میکنم. ولی. میگم. دیسک نیس که به خدا ورزش میکنم و ۲۰ سالمه الان سه روزه با این که کار هامو میکنم ولی یهو دردش میگیره بدم میگیریه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آره عزیزم حتما دهات میکنم. ولی. میگم. دیسک نیس که به خدا ورزش میکنم و ۲۰ سالمه الان سه روزه با این ک ...

نه چه دیسکی. از سرماست. موقع ورزشم منم اینطور میشم عضلات میگیره. متوجه نشدم دهات چی میکنی؟ 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

نه چه دیسکی. از سرماست. موقع ورزشم منم اینطور میشم عضلات میگیره. متوجه نشدم دهات چی میکنی؟

آخه این جوری اذیت می‌کنه ستون فقراتم یهو خیلی درد می‌کنه میزنه کتفم و وسطش بدجوری درد داره 

آخه این جوری اذیت می‌کنه ستون فقراتم یهو خیلی درد می‌کنه میزنه کتفم و وسطش بدجوری درد داره

عزیزم سرما خوردی منم این طور بودم بعد شدید سرما خوردم و ویروس گرفتم فکر میکردم کمرم از وسط نصف میشه پایین کمرم نزدیک کلیه هام نفسم بند می اومد. 

پس چیکار کردی خوب شدی من الان خیلی درد دارم

رفتم دکتر دارو و سرم کلا بی تاثیر بود. یه همکاری دارم که طب سنتی بلده خیلی ماهره بادکش گزاشت اون خوب کرد