2777
2789
عنوان

کسی ک فوت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 119 پست
خودمم اینو نمی‌دونم عزیزم. ولی اینو میدونم اموات خیلی دستشون کوتاهه تو اگه میخوای توی آرامش باشه شاد ...

حتما ممنونم ازت این دنیا که خیلی اذیت شد کاش اونجا حالش خوب باشه 

مامانم دقیق سالگرد مامان بزرگم فوت شد هر روز می‌گفت کاش مامانم بیاد دنبالم برم 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

منم یکی از عزیزانم فوت شده توهمون تاریخمریض بودخواستم ببینم همدردیم؟؟سرطان داشت؟

شما اهل کجایی

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

می‌دونه ولی دستش کوتاهه کاری ازش برنمیاد و بی تابی شما شاید حال اون رو بدتر کنه

نمیتونم بی قرار نباشم الان بی قراریم کمه اما تازه فوت شده دورم خیلی شلوغه فامیل اینا همه هستن الان اما وقتی برم خونه خودم تنها باشم اون موقع میفهمم چی به سرم اومده الان حالیم نیست باز بی قراریم کمتره

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

اردبیل

اها نه ی لحظه فکر کردم اشنایی

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

نمیتونم بی قرار نباشم الان بی قراریم کمه اما تازه فوت شده دورم خیلی شلوغه فامیل اینا همه هستن الان ا ...

عزیزم قرآن بخون هم شما به آرامش میرسی هم ثوابش رو به روح مادرت هدیه بده ‌

اموات در درجه اول اجازه دارن که به خواب افرادی برن که نماز میخونن

واقعا این چرت و پرتا چیه میگین 

چه ربطی داره 

من بابامو هفته ای حداقل دو بار خواب میبینم اصلا نماز هم نمیخونم

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
خدا بیامرزشون وبه شما هم صبر بده

ممنونم خدا عزیزاتو برات نگه داره 

شماهل کجایی

خوزستان