2777
2789
عنوان

کسی عاشق دختر سالنکار میشه

190 بازدید | 13 پست

خیلی حس بدی دارم حس میکنم همه منو به چشم خدمه میبینن همش دختر پسرایه پولدار تهرانی میان همش با خودم فکر میکنم هیچکس نمیتونه دوسم داشته باشه نمیتونم طعم عشق واقعی رو بچشم🥲

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق به این چیزا نیست اتفاقا اون احساسی که بخاطر پول و جایگاه طرفه دیگه اسمش عشق نیست

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
سالنکار چیه

سالندار کیبوردم کلمه ها رو عوض میکنه

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
شغلت رو عوض میکنیشغل مهم نیسطرف باید به خاطر وجودت بیاد همین چیزی که هستینه شغلی که داری

ولی الان همه اولویتشون پول و تیپ و قیافس

ببخشید من خیلی اطلاعات ورزشی ندارم زن رونالدو چه کاره بود؟

فکر کنم فروشنده

ولی الان همه اولویتشون پول و تیپ و قیافس

پول نه!

مرد واقعی دنبال پول دختر نیس 

پس اون ها که دنبال پول هستن رو حذف کن

میمونه تیپ و قیافه که این رو همه باید رعایت کنن

الان تو میری سراغ کسی که هم بد تیپه هم بد قیافه؟ نه!

پس باید به خودت برسی 

نمیگم عمل کنی و لباس های گرون بخری و اینا

میتونی ایده لباس پوشیدن بگیری از اینستا از دیوار با قیمت مناسب بخری

یا مثلا مدل بشی برا لیفت ابرو که خودش صورت رو تمیز نشون میده

مدل شدن یا رایگانه یا هزینه خیلی کم مواد 

خلاصه فکرت خلاق باشه

مرد خوب میره سراغ دختر خوب 

به خودت ایمان بیار

عاشق خودت باش 

و ببین خدا چجوری برات قشنگش میکنه