2777
2789
عنوان

سریال قهوه پدری

4489 بازدید | 44 پست

اولاشو دوس نداشتم اما الان سرگرم کننده شده

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

نظر شما چیه می بینیدش؟

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

من قسمت ۴ رو امشب دیدم و برای همیشه گذاشتمش کنار.خیلییییییییییی بده این سریال ، مزخرف به تمام معنا

از مدیری بعید بود 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من قسمت ۴ رو امشب دیدم و برای همیشه گذاشتمش کنار.خیلییییییییییی بده این سریال ، مزخرف به تمام معنااز ...

اره خب بعید بود امیربرادران قلمش قدیمیه ولی فیلم جالی جدیدی نیست من بدم نیومده البته جز عروس نچسب و زن رضویان

دیگه یه فیلم برای اوقات خیلی خیلی بیکاریه

اره والا فیلم نیست خب

من دوسش دارم

ولی اصلا به اینکه مدیری ساخته فکر نمیکنم چون اونجوری بدم میاد 😂

بعد از شاهکار های مدیری نمیتونم همچین کاری رو ازش قبول کنم

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

رو دور تند می بینم اونم آخرش

ژاله صامتی محشره