2777
2789
عنوان

خیانت بعضی مردارو درک نمیکنم

62 بازدید | 6 پست

دختر خالم خیلی خانوم خوبیه با نداری و اعتیاد شوهرش ساخت خودش کار خرج شوهرشو دوتا بچشو داد شوهرشو فرستاد کمپ الان دوسال شوهرش ترک کرده و رفته کاشت مو به خودش رسید کثافت رفت زن اورد رو دختر خالم این بدبختم بخاطر بجه هاش نشسته طلاق نگرفت حالا دختری ک گرفت میگن ول هیچچچچچ خوشگلیم نداره با ده تا مرد بوده این احمقم رفته گرفتتش ک البته فک میکنم به زور قانون بهش داده باشن رابطه نامشروع داشته دگ خدا داند 

کورد✌️

یعنی برای اینده ی بچه هاش بهتره که باباشون زن دوم داشته باشه و معتاد و بیکار باشه ولی بچه طلاق نباشن؟ 

عجب

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی برای اینده ی بچه هاش بهتره که باباشون زن دوم داشته باشه و معتاد و بیکار باشه ولی بچه طلاق نباشن ...

خب کجا بره بدبخت شهر کوچیک تنها زندگی کنه هزار تا حرف براش درمیارن خونه باباشم بره دو روز دگ نقشون درمیاد

کورد✌️

خب کجا بره بدبخت شهر کوچیک تنها زندگی کنه هزار تا حرف براش درمیارن خونه باباشم بره دو روز دگ نقشون د ...

خب پس نتیجه میگیریم حرف براش در بیاد خیلی بدتر از اینکه با هوو بمونه سر زندگیش

تا اینجایی که شوهر بی لیاقتش خیانت کرده تقصیر دختر خالت نیست پلی اونجاش که با این ادم مونده مقصر دختر خاله‌اته که با خفت و خاری مشکلی نداره

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
خب پس نتیجه میگیریم حرف براش در بیاد خیلی بدتر از اینکه با هوو بمونه سر زندگیشتا اینجایی که شوهر بی ...

چه موندنی فقط اسم نحسش مونده تو شناسنامش اون رفته با زن کلا خونه جدا گرفتن

کورد✌️