2777
2789
عنوان

دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 28 پست

اقایون کلا ی مدت غار تنهایی دارن ک خودشون باز خود ب خود خوب میشن

ولی نمیدونم از ایشون از این ناشی میشه یا دلیل دیگه ای داره

من بودم زیاد درو و برش نمیرفتم سعی میکردم این مدت همش اول خودش زنگ بزنه و اس بده تا ب روال عادی برگردیم

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر آدمی گاهی نیاز ب تنهایی و خلوت داره.و هرآدمی میتونه بی حوصله باشه ....پس گیر نده و اجازه بده خلوت کنه ...اما باید براش توضیح بدی ...بگو من چون میبینم نیاز ب تنهایی داری بهت اجازه میدم خلوت کنی و ب آرامش برسی .اما من خودم همیشه با تو به آرامش میرسم......اینارو بگو و اجازه خلوت بده

عزیزم به حرفام بادقت دقت گوش کن اگر واقعا نظر بقیه براشما مهم 

گلم شما طبق گفته خودتون ایشون شمارو دوست داره وشماهم ایشون هم شمارو دوست داره اگر ایشون رو دوست دارین به توصیه هاو حرفایی که میگم گوش کنید البته فقط به عنوان یک نظر نه بیش از ان!

خب این موضوع ینی کم محلی وسرد شدن دوخرچجی داره یک :یا اینکه از شما بنابه دلایلی سردشده که مایل نیست علت رو بگه و بااین کار تنها دارن خودشون رو عقب میکشن به طور کلی از ازدواج باشما منصرف شدن که اگه این طور باشه به نفع شماست چون  هرچه زودتر بفهمین خیلی بهتره تازمانی که قضیه علنی و یاحتی بعد از اینکه اسم شما داخل شناسنامه ایشون بره هست شایدمدتی ناراحت و رنجوده بشید اما خیییلی بهتره

اما خروجی دوم اینه که ایشون به شما علاقه دارن اما بنابه دلایل شخصی تکرار میکنم بنابه دلایل شخصی مثل(کار-خانواده-وغیره اشوفته هستند!

درهردو خروجی شما باید به ایشون فرصت کامل بدید حتی شاید یک سال فرصت بدید

ازیک روز گرفته تایک سال بهش فرصت بدین پیام ندین زنگ نزنید تماس نگیرین ودرواقع به ایشان وقت فکر کردن وازادی ذهن بدهید اگر تماس نگرفتند بدانید حکمتی درکار است یا ایشان مایل به زندگی مشترک با شما نیستند بااین تفاصیر بازهم به نفع شماست چون خیلی زودتر از موعد به هدف رسیدین 

اما و اما واما اگر باشما تماس گرفتند باید دلیل سرد بودنشان راجویا شوید علت این حرفم این است که شاید اوایل از شما سرد شدن وبعدازمذتی دوباره توجه هشان جلب شده شما بابد علت این توجه نظر رو بعداز سرد شدن جویا شوید وحتما بایک مشاوره مشکل خودرا درجریان بگذارید موفق باشین