2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منووادارمیکنه ازشون  پول یاوسیله امانت بگیرم ومیگه فردا یاپس فردا میدم بعدشم اونقد نگه میداره تاخودشون بخوان تازه پیش اونا خیلی بهم امرونهی میکنه خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم همه دلسون بهم میسوزه

ای خدا باز تاپیک های دو سه خط نویس ووسطش کلی بذله گویی کاربران با نمک😒

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

خب چرا باهاش صحبت نمیکنی استارتر بهش بگوووووو از این رفتارها متنفری اصن دفعه بعد از خانوادت هیچی نگیر اگر مجبور کرد بگو برو از خانواده خودت بگیر 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
منووادارمیکنه ازشون  پول یاوسیله امانت بگیرم ومیگه فردا یاپس فردا میدم بعدشم اونقد نگه میداره ت ...

خیلی بده میدونم چی میگی منم داداشم هی بهم دستورمیده باکمال پرویی درصورتی که زنش پیششه شما زورتون نمیاره زن داداشتون توبغل شوهرش لم داده اونوقت باکمال پرویی بشما دستور بده تازه محترمانه هم نه:((((((

چندروزپیش هم بهم گفت ازمادرت پول قرض بگیر پس فردا میدم اونقدربهم اطمینان دادکه باورکردم اازمادرم 2روزه قرض کردم مادرم هم نیاز داره ولی روش نمیشه بخواد شوهرم میگه فعلا  ندارم خیلی شرمنده شدم ازمادرم

چندروزپیش هم بهم گفت ازمادرت پول قرض بگیر پس فردا میدم اونقدربهم اطمینان دادکه باورکردم اازمادرم 2رو ...

بدترین کار رو کردی چی بهت بگم اخه قرض به شوهر اونم از پول زحمت کشیده مادرت 😥

اونقددادوبیدادمیکنه ویه جورایی واسم مانع تراشی میکنه که مجبور میشم ازاول سوارم شده باعرض معذرت ..اتفاقا میخواست ازخواهرم هم یه وسیله اش را امانت بگیرم الکی گفتم خراب شده

چندروزپیش هم بهم گفت ازمادرت پول قرض بگیر پس فردا میدم اونقدربهم اطمینان دادکه باورکردم اازمادرم 2رو ...

خیلی کار بدی کردی عزیزم وقتی داری میگی همیشه مجبورم میکنه خب معلوم بود اینبارم الکی میگه دیگه 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒