2777
2789

چون بدن انسان دست خودش امانت خداست

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه امتحان تون  دارم  میکنم مثلا یا قطعا صبرتون رو باید بسنجم 

اذیتت می‌کنه دیگه اینطور بگم 😂

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

همه کارهای خدا حکمتی داره 

سعی کن از همین شرایطت درس بگیری 

آسون بگیر اگه خودت دخیل نیستی توی شرایط فعلی ازش درس بگیر و آسون بگیر 

اگرم که خودت باعث شدی بازم درس بگیر و خودتو اصلاح کن

خدا میدونه فرداها چی در انتظارت هست پس نباید با حس گذرا تصمیم به مرگ همیشگی بگیری 

@pasokhgo  

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

اعتقادی به گناه بودنش ندارم، فقط اگر طرف صاحب فرزند کوچک و بی پناه باشی میگم کاش این کار رو نمی کرد یا نکنه...

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

اذیت چی چقدر اذیت کردن

خدا داره اذیتت میکنه ک قوی بشی . اکه بتونی صبر داشته باشی، بهشت بهت میده .

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸