2821
2789

۵ دقیقه است و هیچ پاسخی نیست 

واسم جالب بود 

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هیچکی جواب نمیده

چون اکثرا بیجا میان سایت 

بعد میان و چوب لای چرخ دیگران میذارن 

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

🙁😢😢شما نمیدونی کلینیک کی جواب سوال میدن ؟!

نه حقیقتا 

من میام پاسخ سوالات اعتقادی میدم 

خودمم فرزند دارم و تاپیک های مربوط به فرزند و اینا رو مطالعه میکنم برای بهبود زندگیم 

ولی واسم جالب بود بدونم بعد از چند دقیقه جواب میدن کلینیک ‌ک متاسفانه پاسخی ندیدیم

نه حقیقتا من میام پاسخ سوالات اعتقادی میدم خودمم فرزند دارم و تاپیک های مربوط به فرزند و اینا رو مطا ...

بله واسم مهمه منتها هیچکی نیومد

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار❤️🥰

بستگی داره من قبل عید سوال پرسیدم هنوز جواب ندادن یکی هم تابستون پرسیدم کمتر از ۲۴ ساعت جواب دادن

واقعا یعنی جواب نمیدن؟! نی نی یار ها میتونن مشکل و حل کن؟!

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار❤️🥰

2824
2823
2791
2779
2792