2777
2789

خیلی حالم بده بابام بهش گفت نه خودت نه بابات تلاش برای حل مشکل نمیکنین   مشاور نامه توافقی بده 

به نفع هر دوتونه گفت من می خوامش طلاق نمیدم تا اینجاشم خوب بود تا گفت برین با قانون بیاین 

اخه هیچی که نداشت حسابارو خالی کرده بود همه رو مسدود کردم حالام اومده گفته برین با قانون بیاین 

از اعتمادم احساسم سو استفاده کرد 😭😭یک ماه تو چشمام نگاه کرد گفت بابام ماشین رو سه دونگ سه دونگ کرده با داداشم 😭😭😭در حالی که به نام داداشش و استعفام گرفتیم چقدر خوشحال بودم چقدر ذوق کردم 😭😭😭

الان می خوام برم دادگاه مهریه بزارم اجرا زمین به ضمن پدرش و سکه می تونم بگیرم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرفتن مهر از اموال پدر شوهر شرایطی داره با یه وکیل مشورت کن

همشو به نام  مامانش کرده زمین سند نداره قولنامه ای  گفتن پولشو میدن ولی می خوام بدونم الان دادگاه از باباش می تونه بگیره ؟ 

زمین به نام پدرش باشه که نمیشه

خب باباش هم باید مهریه بده که یک زمین از طرف اون بوده خودش که سکه ها قسط بندی میشه می خوام بدونم از باباش می تونم بگیرم 

خب باباش هم باید مهریه بده که یک زمین از طرف اون بوده خودش که سکه ها قسط بندی میشه می خوام بدونم از ...

فک نکنم باید از وکیل بپرسین

دنبال شغل نیستم اگه تاپیکی در موردش میزنم صرفا برای ایده دادن و کمک کردنه