2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 19 پست
عزیزم منم هفته ۵ درد پریودی داشتم ولی یه روزش چندساعت خیلی شدید بود... یه کم هم لک بینی داشتم ک‌دکتر ...

خداروشکر عزیزم انشالله بسلامتی

از طرفی مادرشوهرم هیچی نشده به همه خبر بارداری و داده😔خیلی کارش بد بود بعد سه تا بچه هنوز نمیدونه به فامیل دور نباید انقدر زود خبر داد

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خداروشکر عزیزم انشالله بسلامتیاز طرفی مادرشوهرم هیچی نشده به همه خبر بارداری و داده😔خیلی کارش بد بو ...

اشکالی نداره بابا... بیخیال باش 

فقط تحرکت رو کم کن و بیشتر دراز بکش تا ۸ هفته ک جای بچه سفت بشه ...تو این مدت آجیل و مغزیجات و خرما و موز اینا بخور 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز