2777
2789
عنوان

عفونت رحم

45 بازدید | 3 پست

تاحالا همچین بیماری رو تجربه نکرده بودم رحمم درد میکرد و ترشحاتم بو نداشت که شک کنم فقط بیرون واژنم میسوخت شک کردم رفتم دکتر کتر معاینه کرد گفت خیلی عفونت داری گفتم قارچی یا باکتریایی گفت میکسه دوتاش خیلی ترسیدم پماد کلیندامازول داده قرص مترونیدازول و سیفیکسیم امشب پماد واژینالش تموم میشه اما من همچنان درد رحم دارم و بیرون واژنم میسوزه و نرمال نشده کسی اینطور بوده خوب بشه من خیلی نگرانم

من از یکی ازدوستانم شنیدم که میگف اینطوری بوده بعد به حرف مادرش گوش داده خوب شده بود میگف نوره قدیمی بد بو از عطاری خریده و میزاشه هفته ای ی بار کامل درمان شده بود دوس داشتی امتحان کن

من از یکی ازدوستانم شنیدم که میگف اینطوری بوده بعد به حرف مادرش گوش داده خوب شده بود میگف نوره قدیمی ...

اتفاقا قبل اینکه بدونم چه خبره و برم دکتر این کارو کردم اما بیشتر پوستمو سوزوند تا یه هفته بادامن راه میرفتم حس کردم از همینه عفونت ندارم شک کردم رفتم دکتر دکتر گفت اینطوری ای 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.