2777
2789

سلام بچه ها  از دار دنیا یه زمین قولنامه ای داریم که از دوست همسرم خریدیم برای ۴۵ متر از زمین همسایه ی ما به عنوان تصرف دعوانی شکایت کرده هر بار دادگاه رای به ما دادن حالا امروز همسایه بایک نامه آمده دم در که دوست همسرم که صاحب زمین اصلی هست  باید ما را راضی کنه ما زمینو بهش تحویل بدیم یا ۷۰۰میلیون بده این ۴۵مترهم تو حاشیه ی زمینه به همسرم میگم بابا ما که بیمه نداریم حداقل این ۴۵مترو مغازه درست میکنیم میدیم دست پسرمون چرا به خاطر دوستت حاشیه زمینو از دست بدیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوست خر کیه بابااگه قانون حق رو ب شما میده کوتاه نیا

به خدا دیوانه شدم از دستش عوض اینکه بگه پسرم تک فرزند ه خودمون دنیایی سختی کشیدیم این مثل خودمون نشه میگه باز یکی از مشکلات دوستم حل بشه حالا دوستش زمین خواری کرده هزارتا شاکی داره

آره به خدا حالا زمینم جای دهن گیری نیست باز دیگه الان مردم برای زمین روستا سر میشکنن

اصلا هرچی

چرا باید از حقتون بگذرید

کون پاره ی دوست خودش بدونه و شاکی هاش

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

میدونید مثلا چون زمینو شرایطی به مادادن یا زمین پایین تر بود آورد بالا (آورد بالا که از اجبار آورد چون هر زمینو به ما تحویل میداد ۳تا صاحب پیدا میشد براش )سر نبش هم برای مسخره کردن به ما داده بود ما زرنگی کردیم به قرآن با دیوار گلی زمینو آوردیم بالا الان بعد ۶سال بانفت زندگی میکنم