2777
2789
من شیر و شکر و یکم پودر ژله انار ریختم.یکمم رنگ غذا صورتی شد.طعمش هم فوق العاده بود. فک کنم شکلات آ ...

اونوقت اونو ریختی بین بیسکوییت ها؟میشه توضیح بدی

خدایا فقط امیدم به خودته   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونوقت اونو ریختی بین بیسکوییت ها؟میشه توضیح بدی

اره.2تا لیوان شیر.یک لیوان شکر و2قاشق غذا خوری آرد و یکم پودر ژله و رنگ خوراکی.بعد گذاشتم رو گاز و هم زدم تا یکم ک سفت شد بعد 50گرم کره اضافه کردم.بعدشم ریختم بین بیسکوییتا.یبار دیگم درست کردم و بجای پودر ژله 3قاشق غذا خوری پودر کاکائو ریختم.

اره.2تا لیوان شیر.یک لیوان شکر و2قاشق غذا خوری آرد و یکم پودر ژله و رنگ خوراکی.بعد گذاشتم رو گاز و ه ...

هر دو شو می تونی باهم بزنی 

پودر کاکائو و پودر ژله

من خامه و پنیر خامه ایی هم میزنم 

موز و گردو هم میزارم وسطش

البته بیشتر سبک پان اسپانیا میرم ولی کلا خوشمزه میشه

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
هر دو شو می تونی باهم بزنی  پودر کاکائو و پودر ژله من خامه و پنیر خامه ایی هم میزنم  مو ...

ن.یا پودر کاکائو یا پودر ژله.اگه پودر ژله بزنم آخر بار ک سفت شد روش از همون طعم ژله هم میریزم ک خیلی خوشمزه تر میشه.موز و گردو هم میذارم وسطش.اگه کاکائویی باشه روش دوباره موز میذارم.