2777
2789
عنوان

توهین به کاربرها

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 85 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر بحثی دو طرف داره در حقیقت

اگر یکی کش نده ماجرا رو 

اون یکی براش تاپیک نمیزنه 

هر کسی باید خودش رعایت احترام خودشو بکنه 

اگر نظرات متفاوته دیگه کش دادن و اصرار بیهوده اس 

نظر هیچکس بزور تغییر نمیکنه 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

دقیقاکاربری من الان شناسنامش چیه؟😅🥰

بنظرت کاربری‌ من چیه؟ 😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
یه روز یکی تاپیک زده بود که چرا بابام واسه پریود شدنم کاپ کیک نخریده الهی بمیره و ذلیل بشه و ...منم ...

دهنم باز مونده از این حرکت اون شخص قطعا یک بیمار بوده آدم سالم نمیتونه چنین کاری کنه شما فراموشش کن دیگه بهش فک نکن تا یادت بره

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا
کاربری گوگولی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 با اون تاپیک اخرت تو قلب مایی❤❤

😍🥰😘 قربونت برم مهربون🫂🫂

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
هر کسی با کامنت و تاپیکش،معرفی کننده خودش به دیگران هست...به مرور با گذشت زمان، میشه شناسنامه کاربری ...

دقیقا ،من زیاد تاپیک نمیزارم یا نظر نمیدم بیشتر خاموش هستم ولی دیگه خیلی بد توهین میکنن

دقیقا ،من زیاد تاپیک نمیزارم یا نظر نمیدم بیشتر خاموش هستم ولی دیگه خیلی بد توهین میکنن

منم همین طور

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا

ولی کاش این موضوع که در مورد یه قومیت تاپیک میزنن بعد از بقیه می‌خوان که در موردش توضیح بدن رو تموم کنن 

چقددد بهم توهین میکنن چقد دعوا میشه 

استارتر هم تاپیک رو نمیبنده هی دعوا ادامه پیدا می‌کنه 

والا دو تا داداش تو یه خانواده اخلاق و رفتارشون مثل هم نیست که بشه با چند نفر درباره یه استان و یه شهر توضیح داد  

ولی من عاشق تاپیک دعوام.سر جدتون هرجا دیدین دعوا شده منو تگ کنید😂

متولد ۶۸ هستی