2777
2789
عنوان

همش به نامزدم شک دارم بیاین

182 بازدید | 10 پست

تو دوران آشنایی بدون اینکه من بپرسم از گذشتش برام گفت و اون زمان واسم چندان مهم نبود ولی الان که احساسم نسبت بهش خیلی بیشتر شده همش اتفاقاتی که از گذشتش واسم تعریف کرده بود تو ذهنم مرور میشن و همین باعث حساسیت من شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار توی بحثمون بهش گفتم که حساسیتم بخاطر این موضوعه و بهم حق داد ولی متوجه میشم که هر دفع چقد کلافه میشه از رفتارم و  منو مقصر می‌دونه دیگه و میگه تو فکرت خرابه خودمم دیگه دوست ندارم که گیر بدم به رفتاراش تو تاپیک قبلم گفتم که کلا آدم راحتیه زود با همه گرم میگیره راهنماییم کنین که چطور میتونم این رفتارمو بزارم کنارو دیگه مهم نباشن یه سری چیزا واسم 

بدبخت اگر تعریف هم نمیگرد میومدی میگفتی چزا تعریف نکرد یه چیزی پس شده که نمیگه

اتفاقا وقتی کشش میداد میگفتم دیگه واسم تعریف نکن کلا آدمی نیستم که زیاد تو گذشته آدما کنکاش کنم

یه بار یه روحانی صحبت می‌کرد حتی اونم می‌گفت که موقع ازدواج راجع به گذشته اگر مهم نیست «مثلا همین دوست بودن گذرا» که الان دیگه اکثرا تجربه میکنن قبل ازدواج ، صحبت نکنید .

شما هم اگر الان کنکاش کردی و چیزی دستگیرت نشده بیخیال شو.

یا مثلاً بهش بگو اگر می‌تونه خط دوران مجردیش و خاموش کنه و یه خط دیگه بگیره . این طوری خیالت راحت تر میشه 

اشتباهه محض اگه الان چیزی ازش ندیدی گذشتشو شخم نزن هرکس بلاخره یه چیزایی تو زندگیش بوده اینجور زده م ...

اینی که گفتم یه قسمت ماجراس اوایل وقتی بیرون میرفتیم وقتی یه خانم خوشتیپ و خوشگل رد میشد نگا میکرد و بهش تذکر دادم چن بار الان نسبت به گذشته بهتر شده خودمم سعی میکنم راجع به این موضوع دیگه تذکر ندم که بدتر شه

یه بار یه روحانی صحبت می‌کرد حتی اونم می‌گفت که موقع ازدواج راجع به گذشته اگر مهم نیست «مثلا همین دو ...

اتفاقا قرار بود عوض کنه ولی الان میگه خط کاریمه و تمام مشتریان میپرن اینجوری چون با این شماره برای کار باهاش تماس میگیرن