2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری عفونت قارچی داشتند

329 بازدید | 9 پست

سلام امروز ماما معاینه کرد گفت عفونت قارچی و زگیل داری.برای عفونت قرص لاکتوفم و پماد کلرتیمازول (استعمال خارجی) داد. گفتم تو بارداری مشکل نداره گفت نه.حالا باز میترسم استفاده کنم.به دکتر خودم پیام دادم هنوز ندیده.

زگیل رو هم گفت مطمئن نیستم زگیل باشه ولی حتی اگه باشه الان نمیشه کاریش کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معاینه کرد🫤ندیدم خانم باردار معاینه کنند ،من عفونت قارچی داشتم رفتم متخصص زنان کرم واژینال داد فقط ...

معاینه از بیرون😃داخل نرفت

یادت نیست چند هفته بودی که عفونت گرفتی؟

اگه اچ پی وی باشه فقط مشکلش نوع زایمانه برای جنین مشکلی نیست؟

معاینه از بیرون😃داخل نرفتیادت نیست چند هفته بودی که عفونت گرفتی؟اگه اچ پی وی باشه فقط مشکلش نوع زای ...

هشت هفته عفونت داشتم ،فقط در این حد می‌دونم که طبیعی زایمان کنی بچه هم زیگیل میگیره ،اینارو دیگه از متخصص بپرس به حرف ماما توجه نکن 

هشت هفته عفونت داشتم ،فقط در این حد می‌دونم که طبیعی زایمان کنی بچه هم زیگیل میگیره ،اینارو دیگه از ...

منم هشت هفته داشتم همینو بهم داد ولی الان ۲۰ هفتم

سه هفته دیگه باید برم پیشش من از خدامه سزارین کنم

منم هشت هفته داشتم همینو بهم داد ولی الان ۲۰ هفتمسه هفته دیگه باید برم پیشش من از خدامه سزارین کنم

پیش همین ماما میخوای بری؟ اینطوری که مطمئن نمیشی برای سزارین هم نامه متخصص نیازه