2777
2789
عنوان

جوش صورت

56 بازدید | 8 پست

من حدود یک سالی میشه که صورتم پر از جوش شده

تخت نظر دکتر بودم و واقعا بهتر شده بود اما با قطع داروها مجددا جوشام برگشتن متاسفانه

هر راهی بگید از طب سنتی و سرمای اردینری و لایه بردار و تغذیه و….امتحان کردم اما درمان نمیشه نهایتا به صورت کاملا موقت کنترل میشه

تجربه ای درمورد جوش مقاوم ب درمان دارید؟تجربه مصرف راکوتان چطور

پزشک متخصص پوست خوب هم اگ میشناسید معرفی کنید لطفا

چک کن اگه آهن خونت پایینه قرص آهن بخور

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی واقعا کمبود آهن باعث جوش میشه من از جوشای چانه م خسته شدم

آره 

واسه من تاثیر داشته از وقتی میخورم خیلی بهتره

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

چه قرصی میخوری عزیزم ؟

فیفول

ممنون عزیزم لطف کردی

خواهش میکنم عزیزم