elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18555 عنوان میشه بیای 40 بازدید | 6 پست @دخترآروم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی یه سوال دارم واقعا به راهنماییت احتیاج دارم نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A 1403/09/12 | 16:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18555 جانم همین جا بگو مرسی عزیزملطف کردیببخشید شما یه تاپیک زده بودی راجب بیماری hpvراستش من نامزدم این بیماریو گرفته میخواستم ببینم شما درمان شدی؟و اینکه از لحاظ زناشویی مشکلی ایجاد میکنه این بیماری؟ نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
دخترآروم عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 13445 مرسی عزیزملطف کردیببخشید شما یه تاپیک زده بودی راجب بیماری hpvراستش من نامزدم این بیماریو گرفته میخو ... رابطه داشتی باهاش؟درمان نداره کنترل میشه امضامو دیدی ی صلوات بفرست
دخترآروم عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 13445 مرسی عزیزملطف کردیببخشید شما یه تاپیک زده بودی راجب بیماری hpvراستش من نامزدم این بیماریو گرفته میخو ... رابطه داشتی باهاش؟درمان نداره کنترل میشه امضامو دیدی ی صلوات بفرست
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18555 رابطه داشتی باهاش؟درمان نداره کنترل میشه نه هنوز رابطه اونجوری برقرار نکردیمآها مرسی نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
دخترآروم عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 13445 نه هنوز رابطه اونجوری برقرار نکردیمآها مرسی عزیزم صادق باش رابطه پوستی حتی انتقال میدهبرو چک شو واکسنم بزنشوهرتم واکسن بزنه وقتی کنترل شد رابطه داشته باشیذ امضامو دیدی ی صلوات بفرست