2821
2789
عنوان

درستشم همینه

117 بازدید | 5 پست

وقتی میگن تو ماجرا دو طرف مهمن یعنی اینکه 

تو میدونی دختری که بهت نخ میده دوست پسر داره و حتی کنارش نمیشینی !

ماجرا تو دانشگاهمونه ،یه دختری هست همه میدونن دوست پسر داره ولی داره به یکی از پسرا نخ میده !اون پسر رو من میشناسم ،همیشه ی خدا میاد جلو میشینه،کافیه یه جای خالی ببینه ،خودش و دوستش شکار میکنن تو هوا جا رو (کلاسمون شلوغه سر جلو نشستن رقابته 😂) ،مشکلیم با کنار دختر نشستن نداره چون بار ها و بار ها پیش هم نشسته بودیم سر کلاس ولی وقتی جا بود کنار اون دختر ننشست ،حتی خودشم بار ها و بارها به دخترای کلاس که میدونن کاری بهش ندارن و کنارش جا بود میگفت بیا بشین ولی این مورد رو دیدم کیف کردم زیااااد !

میخوام بگم خودمونو گول نزنیم ،مرد متاهل یا مجرد فرقی نداره خودش انتخاب میکنه چه کاری قراره انجام بده ،هی میگن مرد نمیتونه خودشو کنترل کنه ،اتفاقا میتونه ،خوبم میتونه ،دلش نمیخواد کنترل کنه که خیانت میکنه 

دختری که من دیدم یکی از خوشگلای ورودیه !ابرانی پسنده به قول نینیسایتیا و خوب کلا خوبههه !

یه حمایت کوچولو از نیمچه پزشک :پیج اینستا dr_medoora

کاملا درسته. این ترفند مردها بوده که خودشون رو غیر قابل کنترل جلوه بدن که همه چیز رو بذارن پای مرد بودن. درصورتی که اینطور نیست. هر اتفاقی بیفته انتخاب اون فرد بوده. خیانت و این چیزا هم انتخابه. 

🦢🤍

کاملا درسته. این ترفند مردها بوده که خودشون رو غیر قابل کنترل جلوه بدن که همه چیز رو بذارن پای مرد ب ...

دقیقا

دقیقا 

یه حمایت کوچولو از نیمچه پزشک :پیج اینستا dr_medoora

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرم میگه تهران کارگر بودیم 

یه خونه اجاره کردیم با ۷،۸تا کارگر باهم 

دوتاشون یه شب زن اوردن،میگه من وپسر عمه ام خونه رو ترک کردیم با اینکه به ماهم تعارف زدن 

ادم خودش باید مراقب اعمالش باشه

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز