2777
2789

سلام خانوما من دو روزه پهلوی سمت راست و زیر شکم شدید درد میکنه هفته ۲۰ بارداریم دیروز رفتم دکتر آزمایش دادم گفت عفونت ادرار داری به نظرتون بخاطره عفونته بهم دارو هم داده ولی دیگه نمیتونم تحمل کنم دردام خیلی شدیده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ازعفونت بارداری میشه 

داروهاتو بخور انشاءالله که بهتربشی مایعات هم زیاد بخور چون عفونت ممکنه به کلیه بزنه 

منم عفونت دارم باید برم دکتر من گاهی درد مثانه دارم 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اره منم چند روز پیش اینجوری شدم اشکم دراومد..سرماهم زده بهت یه چیز گرم ببند دور پهلوت وخودتو گرم نگه ...

خداراشکر بهتر شدم هم خودمو گرم نگه داشتم داروهامم خوردم بهترم الان..

اره ازعفونت بارداری میشه داروهاتو بخور انشاءالله که بهتربشی مایعات هم زیاد بخور چون عفونت ممکنه به ک ...

حتما برو عزیزم منم با اینکه میدونستم عفونت دارم بی احتیاطی کردم و سه روز درد در حد مرگ داشتم دارو که مصرف کردم بهتر شدم..

حتما برو عزیزم منم با اینکه میدونستم عفونت دارم بی احتیاطی کردم و سه روز درد در حد مرگ داشتم دارو که ...

میخوام برم متخصص عفونی 

چون از مصرف داروهم می ترسم زیرنظر متخصص عفونی خیالم راحتتره 

وقت گرفتم برای دوروز دیگه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

وای عزیزم دو قلوعه؟😍خداروشکردکتر چی گفت؟ بخاطر سرما بوده؟

آره عزیزم دوقلوعه نه گلم بخاطر عفونت ادرار بود یه مدت بهتر شده بودم ولی الان باز درگیرم 🥲خیلی کلافه شدم از این وضعیت