2777
2789
عنوان

بی بی چک😮😮😮😮

267 بازدید | 13 پست

سلام خانوما چند روز بعد از عملیات بی بی چک جواب درست میده؟ ی هفته؟؟؟؟

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

تقریبا 10 تا 15 روز ازمایش 7 تا10 روز

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا دو سه روز مونده به موعد پری صبر کن که نتیجه مثبت یا منفی کاذب نشه

من ی هفته به پری عملیات داشتم فردا باید پری بشم اما علایم پر رو ندارم

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
صبر کن تا موعد پریدریت بسه بعد بزن 

آخه الان باید بشم نشدم هفته پیش بوده

به عملیات نیست به لقاحه زور موئد پریودت چک کن

خدانکنه فدا پری نشم😢😢