2777
2789
عنوان

خانومای کرمانی لطفا بیایین

261 بازدید | 16 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر 

شما برای سونو nt کجا رفتین ؟

دکترتون کی بوده ؟

من پیش دکتر عبادزاده نوبت گرفتم

آزمایشگاه خوب برای سلفری کجا رفتین ؟دبیری خوبه ؟

من سنو هام پیش دکتر کاشانی تو جهاد میرفتم دبیری آره خوبه

اگه امضامو دیدین واسه حال دل خواهرم دعاکنین❤ کاربر قدیمی ام🙃از سال ۹۶ اینجا عضوم اطلاعات کاربری قبلیم فراموشم شد کاربری جدید زدم🪰🪰
من سنو هام پیش دکتر کاشانی تو جهاد میرفتم دبیری آره خوبه

دیروز هرچی گشتم پیدا نکردم ادرسش رو تلفنم جواب نمیدادن 

به نظرتون عباد زاده بهتره یا کاشانی

من خودمم قصدم کاشانی بود ک پیدا نکردم دیدم نی نی سایت میگن عباد زاده گفتم لااقل یه نوبت باشه دیر نشه یه وقت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیروز هرچی گشتم پیدا نکردم ادرسش رو تلفنم جواب نمیدادن به نظرتون عباد زاده بهتره یا کاشانیمن خودمم ق ...

عباد زاده هم اسمشو شنیدم خوبه...کاشانی جهاد ۳ وسطای کوچه مطبشه

اگه امضامو دیدین واسه حال دل خواهرم دعاکنین❤ کاربر قدیمی ام🙃از سال ۹۶ اینجا عضوم اطلاعات کاربری قبلیم فراموشم شد کاربری جدید زدم🪰🪰
مرسی عزیزم دکترمم کاشانی معرفی کرد شما ان تی رفتین پیشش جنسیت هم گفت ؟

خواهش میکنم‌گلم...نه گفت الان هیچی مشخص نیست حتی احتمالم نداد

من چقدر امیدداشتم بگه😂😂😂

اکثرا نمیگن اخه مشخص نیست انقد کوچولوئه😍😂

سلام عزیزم خوبی توی یه تاپیک که قفل بود گفته بودین ابمیوه گیر نیولند دارین خواستم بپرسم هنوزم راضی هستین؟ تفاله نمیده؟

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
سلام عزیزم خوبی توی یه تاپیک که قفل بود گفته بودین ابمیوه گیر نیولند دارین خواستم بپرسم هنوزم راضی ه ...

سلام ممنون بله من راضیم ازش کیفیت خوبی داره از ایرانی ها ک خب خیلی بهتره

سلام ممنون بله من راضیم ازش کیفیت خوبی داره از ایرانی ها ک خب خیلی بهتره

ممنون که جواب دادی عزیزم من قصد دارم همه وسیله هامو نیولند بردارم بنظرت کارم درسته؟ شما وسیله ای نیولند دارین که ناراضی باشین؟ چون میگن هروسیله توی یه چیز قوی هستش

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
نه کرمان دکتر خوبی نداره من برگردم تهران عمل میکنم

دماوندی کرمان خیلی تعریفش میکنن که 

تهران هم من میتونم ولی مشکلم راه دورشه رفت امدشه

2790
2778
2791
2779
2792