اولا تشخیص این بیماری ها کار منو شما نیست چون کار راحتی نیست علمشم نداریم تا یکی رفتارش یخورده عوض میشه بخاطر تغییر دیدگاهش باید از قضاوت های شما هم بترسه و حرفی از تغییر دیدگاهش نزنه تا طرف عصبانیه میگید میگید عصبانیه بچه اس نوجونه هورموناش رو خلق و خوش اثر میذارن نمیتونه درست درس بخونه میگید ADHD داره شکست عشقی خورده به خودکشی فکر میکنه میگید مالیخولیا داره دیروز با یکی دعوا کرده باشه دیگه حق خندیدن بهش نمیدید میگید دو قطبی داره فلانی تایپ شخصیتیش فلانه پس دیگه تا اخر عمرش باید همین تایپ بمونه وگرنه دو قطبیه اینا چه قضاوتاییه مردم دیگه بعضا حق حرف ندارن بخاطر انگی که شما ممکنه بهشون بزنید
ما در طول روز هرازان فکر به سراغمون میاد همه دغدغه داریم هرروز تصمیمات زیادی میکنیم که ممکنه ازشون پشیمون بشیم اصلا پریود بشیم خلق و خومون عوض بشه صبح با بچه امون بحث کردیم در طول روز اعصابمون داغون باشه سریع نپرید به طرف بگید تو فلان مریضی روانی رو دارید خیلی مسخره اس
بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش . به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده . متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
تراپیست رفتن برا بعضی مشکلات الکی هم شده پز حالا کار به اون بندگان خدایی ندارم که واقعا مشکلی دارن میرن پیش تراپیست ولی اینکه تراپیست خانوادگی دارن و پزشو میدن نمیدونم واقعا رو چه فازی هستن
:| من مدرسه رو تموم کردم الان هم دانشجوی کارشناسی روان شناسی ام تازه دارم این حرفو میشنوم واقعا متاس ...
من خودمم مدرسه ام تموم شده نمیدونی بخدا اثر اون قضاوتایی که توی دوران دبیرستان روی من گذاشتن تا همین الان باهامه آبرومو بردن که تو مثلا چون تصمیمت عوض میشه یعنی دو قطبی هستی درصورتی که دوقطبی کلی علائم داره واصلا تشخیصش کار یه بچه دبیرستانی که دو سه ساله کتاب زیست اومده دستش نیست