2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ای جانم انشاالله بارداری عالی داشته باشی و به سلامتی بغلش کنیاگه دوس داشتی میگی این ماه چیکار کردی ک ...

من یه سال اقدام هستم فقط هفته تخمک گذاریم اقدام داشتم بعد خیلی رعایت میکردم که حتما وضو داشته باشم همش استرس اقدام رو داشتم که میشه نمیشه با مشاوره یکی از دوستام فضای اقدامم و عوض کردم آوردم تو پذیرایی و بعد اقدام داشتیم اصلا هم به بچه فکر نمی‌کردم،از روزی که پاک‌شدم‌ اقدام کردم یه شب در میون تا آخر تخمک گذاریم

این ماه اولین باری بود که کل ماه رو اقدام کردم 

از ته دلم دعا میکنم که زودتر مامان بشی چون میدونم درد بی بی چک منفی چیه

عزیزم شما باردار بودین و تو یکی از تایپاتون درمورد اجر داغ سوال داشتم بنظرتون چطور بود

من به جرات میتونم بگم با آجر داغ باردار شدم چون طبع سرد داشتم و رحمم فوق و العاده سرد بود دفعه اول یکماه مداوم استفاده کردم متاسفانه پوچ بود سقط شد سر دومی هم روزی دوبار استفاده کردم و باردار شدم البته من با تجویز دکتر سنتی استفاده کردم

من به جرات میتونم بگم با آجر داغ باردار شدم چون طبع سرد داشتم و رحمم فوق و العاده سرد بود دفعه اول ی ...

اها ممنونم من کیست هم دارم وقتی اجر داغ میزارم کیستم به درد میاد 

اها ممنونم من کیست هم دارم وقتی اجر داغ میزارم کیستم به درد میاد

شاید دردش به خاطر اینه که داره دفع میشه چون منم کیست داشتم با همین آجر از بین رفت باز برای اطمینان با یه دکتر سنتی هم مشورت کن