2777
2789
عنوان

عدم‌ تمکین خانومای حقوقدان بیان

125 بازدید | 11 پست

خب ی سوال .مثلا دارم میگم من قصدم طلاق هس می بینم با اخلاقای همسر نمیتونم بسازم.میرم دادگاه و اونجا درخواست طلاق میدم ب دلیل رفتار های بد همسرم خب چون می دونم برم خونه خودم چون قصدم طلاق هس صددرصد همسرم  میزنه من رو و امنیت ندارم

تو اون شرایط باید چیکار کنم واقعا

برم خونه امنیت ندارم.نرم میگن عدم تمکین

چ کنم 

نرو، بعد اگر ازت شکایت کرد برای تمکین 

برو دادگاه. قاضی میپرسه تمکین میکنی بر میگردی بگو آره خونه با تمام وسایل تهیه کنه میرم خونه.

بعدم نرو 

میخوای طلاق بگیری حتما وکیل بگیر دادگاه های خانواده به ظاهر ساده هستن اما با یه حرف اشتباه همچی به ضررت میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول از همه وکیل بگیر.دوم بهم بگو خونه ای که الان هست ماله کیه؟وسایل خونه جهیزیه شماست؟

جهیزیه از منه.

خونه ب اسم مادر شوهرمه.بعد تو مهریه ام نصفش باید ب اسم من کنه مادرشوهرم

جهیزیه از منه.خونه ب اسم مادر شوهرمه.بعد تو مهریه ام نصفش باید ب اسم من کنه مادرشوهرم

اگر شکایت کرد ازت،

بگو خونه تهیه کنه، اون خونه نصفش ماله من بره یه خونه دیگه تهیه کنه، وسایل بچینه من تمکین میکنم