2777
2789

خوراک پوشاک مسکن که شوهرت باید تامین کنه 

فکر کنم این میشه

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

اگه مرد زن رو از خونه بیرون کنه یا اینکه مرد بخاد زن رو طلاق بده تا زمانی که خطبه طلاق جاری بشه باید یه مقدار همراه بهش پول بده به این پول نفقه میگن 

البته اگه زن خودش خونه شوهر رو ترک کنه. یا زن بخواد از شوهرش جدا بسه بهش نفقه طعلق نمی گیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مالی که اشخاص دارای اقربای نسبی عمودی باید به شخص واجب النفقه بپردازه یا زوج باید به زوجه نفقه بده هرماه پولی برای گذراندن امورش یا حتی فرزند به والد ناتوان نفقه باید بده

مشاور کنکور انسانی با ۲ سال سابقه

مالی که اشخاص دارای اقربای نسبی عمودی باید به شخص واجب النفقه بپردازه یا زوج باید به زوجه نفقه بده ه ...

خب ی سوال .مثلا دارم میگم من قصدم طلاق هس میرم دادگاه و اونجا درخواست طلاق میدم ب دلیل رفتار های بد همسرم خب چون می دونم برم خونه خودم چون قصدم طلاق هس صددرصد همسرم میدونم میزنه من رو.تو اون شرایط باید چیکار کنم واقعا

درمورد عدم تمکین سالمه میشه بگی گلم

خب ی سوال .مثلا دارم میگم من قصدم طلاق هس میرم دادگاه و اونجا درخواست طلاق میدم ب دلیل رفتار های بد ...

من کامل شرایط شمارو نمیدونم از طرفی ام دادگاه خانواده حساسه لطفا با یک وکیل حضوری مشورت کنید

مشاور کنکور انسانی با ۲ سال سابقه