2777
2789
عنوان

شب یلدا

194 بازدید | 20 پست

خانوما من خرداد ازدواج کردم و امسال اولین سالیه که برام یلدایی قراره بیارن.

بعد از شب یلدا،۴ دی تولد نامزدمه

به نظرتون این درسته که ما تولد و شب یلدا رو تو یک شب بگیریم؟؟

یعنی فقط خونواده خودم درجریان باشین و خونواده همسرم اطلاعی نداشته باشن ازین و یجورایی سورپرایز شن..

و به جای کیک یلدا،کیک تولد بگیریم و کادو و اینها 

علاوه بر کادوی یلدا

نظر شما چیه؟؟

به نظر من فقط صاحب تولد باید از سورپرایز بی خبر باشه این که یه عده بدونن کادو هم بدن یه عده ندونن دست خالی باشن اون لحظه ناجوره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ب خانواده شوهرت بگو فقط شوهرت بیخبر باشه بسه اینجوری ی عده کادو دارن ی عده دست خالین فکر میکنن خاستی کوچیکشون کنی نظر من اینه بهشون بگو

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

ب خانواده شوهرت بگو فقط شوهرت بیخبر باشه بسه اینجوری ی عده کادو دارن ی عده دست خالین فکر میکنن خاستی ...

به خونواده شوهرم فقط بگم اکیه دیگه؟

چون شب یلدا عمو هام و اینا هم هستن

اونا که اشکال نداره دیگه بی خبر باشن.

به خونواده شوهرم فقط بگم اکیه دیگه؟چون شب یلدا عمو هام و اینا هم هستناونا که اشکال نداره دیگه بی خبر ...

نه اونا بیخبر باشن عیب نداره ولی خانواده خودت و خانواده شوهرت باخبر باشن

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید