2777
2789
عنوان

از سختترین کارهای دنیا فرستادن بچه های کوچیک به مهد ومدرسه هست

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 110 پست
حتما مشاوره خوب برید و درجهت اخلاق دخترتون تاحدودی کنار بیایید تاازاین سن گذر کنه اصلا لجاجت باهاش ن ...

آره میخوام ببرمش مشاور ولی مگه میاد میگه مشاوره برا دیونه هاس برا بیش فعال ها هست نمیدونم اینا از کجا شنیده و به این نتیجه رسیده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
درسته همین طوره کمی طول می‌کشه تا عادت کنه ولی باید همین کارو کنیم وگرنه همیشه در عذابیم

من ۷ و۸ هم خوابوندم ولی بی فایده بود حالا امسال یه کم خیلی کم بهتر شده 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ترس جداییه خوابش میاد شایدم عادت کرده اینو بگه

تا پیش دبستانی بود همین فکر رو میکردم اما الان دیگه عادت کرده به رفتن مدرسه

نه واقعا دلش درد میگیره

امروزم همینجوری شد دم در من ی لحظه اومدم تو برگشتم دیدم رفته پایین الان همش تو فکرشم

پشت سر شما ام میریم قربون صدقه بچه ها چوم وظیفه مونه خوش برخورد باشیم ولی آخه بچه مردمو کسی جز مامان ...

حقوقتونم که خیلی کمه پس چرا اینقدر داری بچه هارو تحمل میکنی باید بری سر یه کاری که بهش علاقه داشته باشی

حقوقتونم که خیلی کمه پس چرا اینقدر داری بچه هارو تحمل میکنی باید بری سر یه کاری که بهش علاقه داشته ب ...

اوه رفتید تا تایپک کجااااا ها خوندید😂چون کنار خونه مونه هفته ای سه ساعته راحته 

ولی بخوام برم سر یه کار هر روز و طولانی باید از بابام اجازه بگیرم و... یکم قر و فر. داره و سخته بابام میخواددرس بخونم نه کار کنم منم همینو غنیمت دونستم 

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

عامو گوش نمیده بچه گاهی از مدرسه میان خسته هستن میخوابن شبها هم دیرتر خوابشون میاد

چندروز سختگیری کن ...خاموشی بزن خودتونو الکی مثلا می‌خوابین و برین تو رختخواب ...مجبور میشن بخوابن...بعد بیدار شو یواش بدون صدا کاراتو بکن ....خواهر منم اینکارو می‌کنه ...قشنگ راس ۹خاموشیه ...تلفنا سایلنت ..تلویزیون خاموش ...پسرش که می‌خوابه پامیشه شامشونو میخورن و به کاراش میرسه ..اولش سخته. ولی میشه ...پسر خواهر منم از مدرسه مییاد بعد ناهار یکی ۲ساعت می‌خوابه و بعدش درس و یه روز درمیونم کلاس زبان و ساعت ۸ونیم شام و ۹خواب ...ماشاالله کلاس هشتمه ولی معدل بیست...به تمام کاراش میرسه و همه چیزش رو اصول و برنامه است ...همه هم میدونیم اصول خونه خواهرم اینجوریه و از ۹بع بعد زنگ نمی‌زنیم یا اصلا در طول هفته نمی‌ریم خونش چون درس بوش حساسه 

.کلا فصل مدرسه. خواهرم رفت و امدش قطع می‌کنه واصلا کسیم ناراحت نمیشه ازش ...به درس خیلی اهمیت میدیم همگی...

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

من ۷ و۸ هم خوابوندم ولی بی فایده بود حالا امسال یه کم خیلی کم بهتر شده

به تنبلی بچه ها بستگی داره . خانواده شوهرم بچه کوچیک هم دارن همشون ساعت هشت دیگه کاملا خوابیدن عادت کرده پسر شون هم سن پسرمه بعضی وقت ها خیلی سختس هفت خوابیده صبح می بینی کله سحر بیدار شده دنبال غذاس و کاراش مثل پیرمردها 😁

ماهم خواب مون تنظیم نیست خوابیم همش صبح ها

به ما میگه تنبل ها همش خوابین🤦🏻‍♀️

معجزه شکر گزاری...

پسر من از پیش دبستانی تا الان که کلاس دوم هست صبحا که میخواد بره همش دل دردهبا اینکه چای نبات بهش می ...

ببین دختر منم یه مدت همینجور شده بود همش دل درد رو بهانه می‌کرد منم میدونستم الکی میگه ولی بهش شربت عرق نعنا یا خاکشیر نبات میدادم دیگه یه روز حوصله ام نکشید گفتم داروهای قبلی تموم شدن امروز باید داروی جدید بخوری یه کم کلپوره براش آوردم یه کم مزه کرد گفت مرسی خوب شدم بعد اون دیگه دل درد نشد😅

من تاپیکاتو نخوندم عزیزم .میدونم حقوق مربی مهد واقعا کمه

عهه.. آره کمه ولی با دیپلم از نظر جایگاه اجتماعی بهترین شغلی ام هست که میتونم داشته باشم علاوه بر دلایل دیگه

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

به تنبلی بچه ها بستگی داره . خانواده شوهرم بچه کوچیک هم دارن همشون ساعت هشت دیگه کاملا خوابیدن عادت ...

ماهم همین طوریم اصلا بد صبح هستیم هیچ کدوم باهم حرف نمیزنیم 😂

درسته همین طوره کمی طول می‌کشه تا عادت کنه ولی باید همین کارو کنیم وگرنه همیشه در عذابیم

اولش سخته ولی نتیجش شیرین ...خودتون راحت میشین

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

ببین دختر منم یه مدت همینجور شده بود همش دل درد رو بهانه می‌کرد منم میدونستم الکی میگه ولی بهش شربت ...

😂چه زرنگی شما...

این باز من نگرانم مشکل داشته باشه واقعا چون یکم تپل هم هست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز