2789
عنوان

حرف مردم

180 بازدید | 18 پست

دوستان بنظرتون چطوری میتونیم تاثیر حرف مردمو رو خودمون کم کنیم؟

بنا به دلایلی و برای آرامش زندگیم یه کارهایی میخوام بکنم که مطمئنم پشتم حرف زیاد میشه،چجوری اهمیت ندم بهشون؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه دروغ پشتت میگن که میشه تهمت 

اگه راست میگن میشه غیبت 

که حق ناس میاد به گردنشون 

اونم حق ناس عرضی 

که از حق ناس مالی یعنی دزدی و حق ناس جانی مثلا قتل گناهش سختتره 

پس دلیلی نداره ناراحت بشی 

چون شاید هزاران هزار سال بخاطر همین صحبت ها در عذاب باشن 

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

رفت و آمد نکردن با خیلیا

این که چیز عجیبی نیست اتفاقا خیلیم ارامش میده به زندگیت بزار انقدر بگن تا جونشون در بیاد مگه وقتی تو شبا حالت خرابه از تنهایی ممکنه گریه کنی لونا میگن چجوره حالت؟ ما زندگیمونو فدای همین حرف مردم کردیم 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

رفت وآمد سمی روکه خوددکترامیگن بزارین کنار....یه مدته فراموش میشی .....من چندین ساله باخانواده پدری ومادری هیچ رفت وآمدی ندارم ....اویل خیلی حرف بودالان کلایادشون رفته من هستم

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
اگه دروغ پشتت میگن که میشه تهمت اگه راست میگن میشه غیبت که حق ناس میاد به گردنشون اونم حق ناس عرضی ک ...

به من هم تهمت زدن هم غیبت کردن خیلی ام راحت و خوشبخت دارن زندگی میکنن،نمیدونم چجورشه سپردم به خدا ولی انگار خدایی نیست و اگرم هست نمبینه

مشکل از اونجا شروع شد که قبل از انجام هر کاری قبل از اینکه بگیم خدا چی میگه گفتیم مردم چی می گن .....یه دقیقه وایسا ببین خدا با کارت موافقه یا راه حل دیگه ای داره اگه موافقی انجام بده حرف مردم هم اندازه ی پشیزی واست مهم نباشه .من خودم  پشت سرم حرف زیاده ولی خودم وجدانم آسوده چون می‌دونم همیشه راهی که انتخاب کردم خدا پسند بوده و اگه راه حل بهتری بود قطعا اون رو انتخاب می کردم 

به من هم تهمت زدن هم غیبت کردن خیلی ام راحت و خوشبخت دارن زندگی میکنن،نمیدونم چجورشه سپردم به خدا ول ...

چون ظلم کردن قطعا تقاص پس میدن ولی تو شاید نمیبینی اون تقاص رو 

یا بعدا میبینی یا اصلا نبینی 

بالاخره مجازاتشان زیاده اینها 

از محکمه عدل الهی نمیتونن فرار کنن 

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

شما هر کاری کنی در هر صورتی قضاوت میشی چون هر کس از زاویه دید خودش فکر میکنه و نظر میده اگه میخای مو ...

خب بلد نیستم بی تفاوت باشم،کار خودمو میکنما ولی نشخوار فکری درموردش دارم

هی فکر میکنم الان چی میگن پشت سرم