2777
2789
عنوان

اعتیاد به گوشی

103 بازدید | 12 پست

این تاپیک واسه کاهش‌ ساعت استفاده از گوشیه!

میانگین: 13h

هدف ۱: ۱۶ آذر ----> 10h

هدف۲: 23 آذر ----> 6h

هدف ۳: ۳۰ آذر-----> 3h

هدف۴: ۷ دی------> برداشتن گوشی تا کنکور :)

اولین قدم‌ها: حذف یوتیوب + حذف ۵۰ آهنگ+ نی‌نی سایت صبح تعطیل

https://t.me/lmn0p0_0 

بعد هم یه نصیحت از من به تو

همینو به جای اینکه اینجا بنویسی رو کاغذ بنویس

خود اومدن به اینجا وسوست‌ می‌کنه که بیشتر بخوای بمونی ، تو هر قسمت مجازی هم بری همینه ، سر زدن کوتاه نداریم ، پاتو بذاری غرق شدی

و اینکه سعی کن به جاش برا خودت جایگزین پیدا کنی مثل کتاب خوندن ، بیرون رفتن ، کار کردن ، ورزش و هر چیز دیگه چون اوایلش وقتی بیکار باشی و حوصلت سر بره خیلی اذیت میشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته اتفاقا منم دارم همین کارو میکنم 

الان ک دارم کمتر مجازی میرم حس میکنم از دنیا عقبم خیلی ب یوتیوب معتادم، پیش خودم میگم الان چ ویدئوهای جدیدی اومده ک من ندیدم 😁

اما اکثرا عادته همه اینا، پس باید سعی کنیم ب چیزای سالم عادت کنیم

من یا موزیکه یا یوتیوب💀

یوتیوب هم قبلا میرفتم ، هر چی فالو کردی آنفالو کن

موزیک هم چون خودم خیلی گوش میدم میدونم اگه پاک کنی میری آنلاین گوش میدی یا دوباره دانلود میکنی 😑

تو این ساعتایی که این برنامه نشون میده نمیگه چقد موسیقی گوش میدم ، تقریبا بیشتر تایمی که گوشیم روشنه موزیک داره پلی میشه

یه راهکار قبلا امتحان کردم ولی خب سخته

چهل روز گوشیم رو حالت ذخیره انرژی بود ، فقط میتونستم از ۶ تا برنامه که خودم مشخص کرده بودم چیا باشن استفاده کنم ، اونا هم برنامه های ضروری بودن

مصرفم به شدت اومد پایین ولی بعد از چهل روز گفتم بذار تفریحی از اون حالت خارجش کنم که  تا الان دوباره افتادم تو این باتلاق 😑

همون موقع تلگرام رو با لپتاپ واردش میشدم ولی انقدری که با گوشی میام سراغش ازش استفاده نمی‌کردم ، کلا موبایل چون راحته ترکش سخت تره

یوتیوب هم قبلا میرفتم ، هر چی فالو کردی آنفالو کنموزیک هم چون خودم خیلی گوش میدم میدونم اگه پاک کنی ...

یوتیوب که پاک کردم‌

حتما انجام میدم🫠

https://t.me/lmn0p0_0