2777
2789

سیب زمینی آب‌پز 2 تا له کنم کف ماهیتابه کوچولو تهش هم یکمی چرب کنم در حد چند قطره روغن بعد روش قارچ و فلفل‌ دلمه و گوجه بذارم و نمک و آویشن بذارم تو سرخ کن بدون نون واسه ناهار تصمیم دارم جدی لاغر شم امروزم فقط ناهار خوردم شام و صبحونه و شیرینی نخوردم فقَط چای و قهوه و شکلات تلخ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش ب حالت من اراده ندارم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

من جای تو بودم با این غذا چاق و مریض میشدم

😐يعني چی من الان خودم ذاتا چاقم خسته شدم نمیتونم تحمل کنم اینی که من میخورم گلم بدون نون و برنج و فقط وعده ظهره اگه منظورتون ابنه سخت نگیرم باید بگم مجبورم چون وزنم اونقدره که خودم تازه به خودم اومدم و فهمیدم چه خبره 

عزیزم به جای سیب زمینی که کربوهیدراته وچاقترت میکنه یدونه فیله مرغ گریل کن درکنارش سبزیجات هم گریل کن

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
برید مشاور تغذیه رژیم اصولی بهتون بده که بدنتون هم اسیب نبینه ولی در کل غذای رژیمیتون خوبه

عزیزم من وقت رژیم اینجوری رو ندارم و دکتر تغذیه هم رفتم وعده هایی که برام نوشته بود حتی بیشتر از تغذیه خودم بود منم نگرفتم من وزنم آنقدر رفته بالا، بالای 110عه حالم بد میشه تازگی و سرگیجه ی شدید حالا شما فکر کن با همین وزنم کم خونی شدید هم دارم و مرتب مکمل و کپسول آهن مصرف میکنم 

😐يعني چی من الان خودم ذاتا چاقم خسته شدم نمیتونم تحمل کنم اینی که من میخورم گلم بدون نون و برنج و ف ...

سینه مرغ بپز با بروکلی و هویج با ماست یونانی بخور

پسرم ❤❤😍😍😘😘
فکر خوبیه حتما امتحان میکنم عزیزم ممنونم ازتون ❤️

فدای شما،داداشم بدنسازه یکماه به حرفش گوش دادم قشنگ کم کردم الان چون ول کردم چاق شدم،ولی باز شروع کردم منم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍