2777
2789
عنوان

استخدامی آموزش پرورش

324 بازدید | 36 پست

بچه ها با لیسانس پیراپزشکی میشه استخدامی آموزش پرورش شرکت کرد؟

لطفا کسایی ک از دفترچه خبر دارن بگن

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استخدام شدم  بعد از چهار ماه انصراف دادم

گفتاردرمانم

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

نه

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

کی ثبت نامش هست

نمیدونم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

استخدام شدم بعد از چهار ماه انصراف دادمگفتاردرمانم

استخدام آموزش پرورش شدین؟

فقط از گفتار درمانی میشه استخدام شد؟ و اینکه میشه بگین دبیر چه درسی بودید؟

و این سوال هم شخصیه اگ دوست داشتید جواب بدین چرا انصراف دادین؟

چرا

متنفرم از آموزش پرورش 

اونا  پیراپزشکی نمیخان

آموزگار میخان ک تا میتونن بهش زور بگن

ماهارو چون میدونن چندین برابر آموزش پرورش درآمد داریم،‌ چشم دیدن‌مون رو ندارن

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

دوستم با کارشناسی پرستاری دبیری ورزش قبول شد البته انصراف داد

پارتی و اینا نداشت؟

از طریق ازمون استخدامی قبول شد؟

استخدام آموزش پرورش شدین؟فقط از گفتار درمانی میشه استخدام شد؟ و اینکه میشه بگین دبیر چه درسی بودید؟و ...

آره عزیزم

استخدام شدم 

آزمون ما پارسال بود  فقط گفتار و کاردرمانی

امسال رو نمیدونم چطوره  ولی فک نکنم از پیرا باشه

احتمالا امسال فقط آموزگار میخان

من کلاس داری نمیکردم که

کار تخصصی خودم.  کار فردی با هر دانش آموزی ک نیاز داشت

جو جالبی نداره  حقوق بسیار کم  کلا ۱۰ تومن بود حقوقش