2777
2789
عنوان

از شوهرم خوراکی هامو قایم میکنم🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 46 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می‌دونم باورش سخته🤦 ولی حقیقته مجبورم مجبور😑😐

گنا داره بده بخوره 

من شوهرم هرچی بیشتر بخوره زبونش دراز تر میشه 

برا همین نمیدم 

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

گنا داره بده بخوره من شوهرم هرچی بیشتر بخوره زبونش دراز تر میشه برا همین نمیدم

خوراکی های که شوهرم میخره مجبورم قایم کنم از دستش فعلا یه مدت اینجاست هر وقت میبینه میگه برات ضرر داره تو بارداری نخور چاق میشی دو ساعت وایمیسته نصیحت کردن  خودش با ۸۰سال  میشینه همه رو میخوره ،اون گناه داره یا من😬

پسرن ۱۰ سالو نیمشونه

خیلی اذیتتون میکنن؟

چرا حس میکنم ۳ تا پسر داشتن سخته خیلی

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

گنا داره بده بخوره من شوهرم هرچی بیشتر بخوره زبونش دراز تر میشه برا همین نمیدم

من با شوهرم سر خوداکی مشکلی ندارین 😂😂😂😂😂با بچه ها یهو تمومش میکنن منموقتی خوابیدن خوراکیامو میخورم 😁😁😂😂😂

عصر انقد همو زدیم سر یه چیپس صورت هامون سرخ شده بود انقد جیغ و داد کردیمولی اون برد

یا خدااا نی نی کوچولوهاییی گوگولییی

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

خوراکی های که شوهرم میخره مجبورم قایم کنم از دستش فعلا یه مدت اینجاست هر وقت میبینه میگه برات ضرر دا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واییییییییییی عالیه