2777
2789
عنوان

به نظرتون اتاقمون جن داره

204 بازدید | 14 پست

بچه های اتاق تو خوابگاه از باز و بسته شدن خود به خود در و شنیدن یه چیزایی و یه صداهایی حرف میزدن و من اهمیت نمیدادم. 

تا اینکه یه شب دوستم دید در خود به خود باز شده ترسید و اومد پیش من خوابید و من آیت الکرسی خوندم.  وقتی خوندم یه صدای خیلی ترسناک و وحشتناک جفتمون شنیدیم و از اتاق فرار کردیم. 

فردای اون روز رفتیم سرپرستی هر کاری کردیم اتاقمونو عوض نکردن و ما هم وقتی دیدیم مجبوریم تو اون اتاق بمونیم. قران خوندیم. 

هر روز تو اتاق قران پخش کردیم اسپند دود کردیم.  قران رو روی اب خوندیم و دور تا دور دیوارای اتاق زدیم.  نمک ریختیم جلو در و زیر سرمون و بهمون سنجاق قفلی وصل کردیم  .  چند تا قران اوردیم چهار طرف اتاق گذاشتیم. 

همه چی حل شد. 

یه چند شب ترسیدیم ولی بعدش همه چی عادی شد و دیگه علائمی ندیدیم. 

حتی برامون از اداره ی کل بازرس فرستادن و ما هم به خیال این که مشکل حل شده گفتیم که دیگه مشکل رو حل کردیم و دیگه خبری نیست. بازرس هم گفت افرین با کارایی که کردین زدید نابودش کردید رسما. 

تا یک ماه خبری نبود و ما هم دیگه درگیر درس شدیم.  بازم قران میخوندیم ولی کمتر. 

تا اینکه یه شب تو خواب یکی محکم و تند تند داشت مشت میزد به زیر تختم و من از خواب پریدم. 

به دوستم گفتم اون گفت که برعکس همینو مشت زدن از بالا حس کرده. 

ترسیدیم و دیگه چند شبه تو سالن مطالعه میخوابیم و تو اتاق نمیریم. 

به نظرتون  واقعا اتاقمون چیزی داره؟  چیکار کنیم که نترسیم؟  به خدا از تحصیل و زندگی تو شهر دیگه و دانشگاه بیزار شدیم از بس عذاب میکشیم و همیشه ترس داریم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازاون اتاق بیاید بیرون 

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

میتونه جن باشه ادم فضایی ک نیست وجود نداشته باشه 

بنظرم از بس گناه زیادشده هاله های مردم از بین رفته موجودات دیگ راحت میتونن وارد حریممون بشن 😈😂

ففط میتونم بت بگم نترس و مواظب باش 

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️

توهم زدین 

ولی جهت اطمینان سوره مبارکه  صافات رو هفته ای یک بار داخل اتاق بخونین 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
توهم زدین ولی جهت اطمینان سوره مبارکه صافات رو هفته ای یک بار داخل اتاق بخونین

اینا رو همون روز اول خوندیم. 

ولی به خاطر درس و اینا همیشه وقت نمیکنیم. 

ولی هر روز اسپند دود میکنیم و هر شب قبل خواب چهار قل و ایت الکرسی میخونیم 

شما که متاهلیاینا چیه نوشتی

متاهلم ولی تو نصف تو خوابگاه زندگی میکنم نصف تو شهر خودمون 

درسم تموم شده ولی پایان نامه م مونده و به خاطر پایان نامه مجبورم خیلی از هفته ها برم خوابگاه یه شهر دیگه 

اینا رو همون روز اول خوندیم. ولی به خاطر درس و اینا همیشه وقت نمیکنیم. ولی هر روز اسپند دود میکنیم و ...

از خواص سوره صافات 

ایمنی از اجنه هست برا تلاوت کننده 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

بعد از ازدواج که من رفتم شهر اونا کاری برام نزد،  من شروع کردم به تدریس زبان چون آیلتس و تی تی سی داشتم از قبل.  

که درآمدش یه مقدار کمه و من دوس دارم در کنار تدریس زبان کار آزاد انجام بدم.  پولامو جمع کردمو میخوام یه محصولی تولید کنم تو خونه با سرمایه پنجاه میلیون دارم شروع میکنم. 

ولی همسرم دبه کرده میگه دوست ندارم محصولتو ببری به مغازه ها بفروشی. 

گفتم خب اگه نمیذاری من بفروشم تو برام بفروش. گفت من  نمیتونم بفروشم. 

همش میگه چرا کار میکنی،  چرا هی به فکر کار بیشتر و افزایش درآمدی. 

خب من اینجوری شادم.  من دوست داشتم طمع عشق پاک که در غالب ازدواجه رو بچشم و خانواده تشکیل بدم و یه روزی هم در اینده مادر بشم ولی اهدافم و کارامم همون قدر برام مهمن،  من همه جوره باهاش کوتاه اومدم و هر بار راهم بسته شد یه راه دیگه برای موفقیت خودم پیدا کردم ولی به جای حمایت همش دلمو خالی میکنه 

ساده و بی ریا
بعد از ازدواج که من رفتم شهر اونا کاری برام نزد، من شروع کردم به تدریس زبان چون آیلتس و تی تی سی دا ...

خب؟ 

این کارا رو خونه انجام میدم 

ولی ماهی یه بار یه هفته میام اینجا خوابگاه. 

من یه ساله ازدواج کردم. 

در ضمن تابستونم بیکار بودم و کلا خونه م بودم. 

چرا باید بهت چیزی رو ثابت کنم؟  

تو که راه حلی نداری و عین کارآگاه اومدی تو پیج من پس برو بیرون