2777
2789

وای نگو دلم خونه یه مدت با همینا ملت فاز نویسنده گرفته بودن رویاهاشونو به خورد ما میدادن دیگه

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره من قبلا تو ترکیه با شبکه ی خود ترکیه زبان اصلی دیدم امشب هم دوباره با دوبله دیدم 

آخه اون چه پایان اراجیف مسخره ای بود 

کاش حداقل 5 سال بعد بچه ی ملیسا رو که بزرگ شده نشون میداد و همشون رو بعد 5 سال که با دور هم جمع شدن 

چقد مسخره تمام شد حیف اون همه تایم 

این فیلمای خانمان برانداز ترکیه ای رو نگاه نکنید

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
وای نگو دلم خونه یه مدت با همینا ملت فاز نویسنده گرفته بودن رویاهاشونو به خورد ما میدادن دیگه

اصلا داخل خونه کم میرفتن بیشتر داخل محوطه بودن ولی در کل سریالش پایان مسخره ای داشت من با زبان اصلی همزمان با ترکیه دیدم چقد مسخره بود 

آره من قبلا تو ترکیه با شبکه ی خود ترکیه زبان اصلی دیدم امشب هم دوباره با دوبله دیدم آخه اون چه پایا ...

اره والا ازبیکاری میشینیم نگاه میکنیم اخرش چرت

اره والا ازبیکاری میشینیم نگاه میکنیم اخرش چرت

آره آخرش رو کاش یه جور دیگه تموم میکردن فکر کن من هر هفته منتظر این سریال بودم چون تو ترکیه هفته ای یبار این سریال پخش می‌شد این همه منتظر موندم آخرش شد این. ولی فیلم ترکی های خوبی هم هستن 

حکیم اوغلو 

اوچ کوروش 

جسور و زیبا 

نفوذی 

خانواده 

واقعا پایان خوبی هم داشتن